Nasıl ara vermeden verimli çalışılabilir?

dostum mola vermeden yapmak zordur öncelikle bu hayatta her zaman mola vermelisin bunu unutma mola vermek önemlidir
Mola verdiğim zaman vaktimin boşa gittiğini hissediyorum ya. Dün 10 saat ders çalıştım mesela ama mola vermeseydim daha fazla çalışabilirdim hissi vardı içimde. Hafiften vicdan azabı da çekiyorum.

Mola verdiğim zaman vaktimin boşa gittiğini hissediyorum ya. Dün 10 saat ders çalıştım mesela ama mola vermeseydim daha fazla çalışabilirdim hissi vardı içimde. Hafiften vicdan azabı da çekiyorum.
hmm bak molalarda spor yapabilirsin bende başladım spora tombikim azcık zayıflayam

Tamamen kişiden kişiye göre değişen bir durum bu. Öğrencilik zamanımın üzerinden çok geçti ama yazılım üzerine çalışıyorum. Full matematik kastığım gibi düşünülebilir. Bazen öyle bir odaklanıyorum ki 5 saat aralıksız kod yazdığımı biliyorum. Yeri geliyor 10 dakika oturunca hiçbir şey yapamıyorum. Burada sizin yapmanız gereken şey düzenli bir şekilde çalışmak ve kendi odak sürenizi hesaplamak

Tamamen kişiden kişiye göre değişen bir durum bu. Öğrencilik zamanımın üzerinden çok geçti ama yazılım üzerine çalışıyorum. Full matematik kastığım gibi düşünülebilir. Bazen öyle bir odaklanıyorum ki 5 saat aralıksız kod yazdığımı biliyorum. Yeri geliyor 10 dakika oturunca hiçbir şey yapamıyorum. Burada sizin yapmanız gereken şey düzenli bir şekilde çalışmak ve kendi odak sürenizi hesaplamak
Çok teşekkür ederim 🙌🙌 Umarım ben de sizin gibi 5 saat ara vermeden çalışabilecek duruma gelirim.

liverlost bey öncelikle 10 dakika içinde çokta yapabilceğiniz bir şey yok ama her 10 dakikada bir kendine ufak quizler yapmayı dene yabanci dillerle alakalı

liverlost bey öncelikle 10 dakika içinde çokta yapabilceğiniz bir şey yok ama her 10 dakikada bir kendine ufak quizler yapmayı dene yabanci dillerle alakalı
yani maşallah her şeyde iyisiniz bence 10 dk molanızı yabanci dillere verebilirsiniz gerçekten güzel olur

Çok teşekkür ederim 🙌🙌 Umarım ben de sizin gibi 5 saat ara vermeden çalışabilecek duruma gelirim.
O durum bambaşka bir olay bu arada. Genel olarak yaptığım iş matematik mantık olarak düşünülebilir. 5 saat aralıksız mantık çözüyorum çünkü seviyorum ve sevdiğim için bazen inanılmaz odaklanabiliyorum. Muhtemelen dehb'm var bu arada, bunun etkisi de olabilir

O durum bambaşka bir olay bu arada. Genel olarak yaptığım iş matematik mantık olarak düşünülebilir. 5 saat aralıksız mantık çözüyorum çünkü seviyorum ve sevdiğim için bazen inanılmaz odaklanabiliyorum. Muhtemelen dehb'm var bu arada, bunun etkisi de olabilir
god dayum 5 saat baya fazla bence benim kuzenim 3 dk çalışıyor :D

yani maşallah her şeyde iyisiniz bence 10 dk molanızı yabanci dillere verebilirsiniz gerçekten güzel olur
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🙌 Maalesef bunu da yapamam ama. Yaklaşık 1-2 sene önce Cambridge English Level Test'e girmiştim. İngilizce seviyem upper-intermediate çıkmıştı. Ek olarak 2 yıldır da fransızca eğitimi alıyorum. Testine girmedim fakat o da muhtemelen a2 falandır. Sadece aralıksız çalışmak istiyorum. Mola vermek istemiyorum mola verdiğim zamanlar boşa vakit gibi geliyor.

Bende de dikkat eksikliği var muhtemelen :( Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

517507127_1448204036206808_7529525188466399604_n.jpg

god dayum 5 saat baya fazla bence benim kuzenim 3 dk çalışıyor :D
Bu dünden mesela. 10 saat çalıştım toplam ama eğer mola vermeseydim rahat 14 saate çıkardı. Çalışma potansiyelimi kullanamadığım için kötü hissediyorum. Kendime güvenim azalıyor. Yeterli hissetmiyorum kendimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı