Nasıl Batman gibi bir kişiliğe sahip olurum?

Arkadaşlar selam, ben bu yıl liseye geçiyorum ve liseye yeni geçtiğim için çevremde bir sürü yeni insan olacak, yani kısaca yeni bir kişilik seçmem lazım eski okulda herkes benden kişiliğimden dolayı nefret ediyordu, ben batman gibi bir kişiliğe sahip olmak istiyorum, bunun için nasıl davranmalıyım? 2008 deki kara şövalye filmini izledim az önce ondan çok etkilendim o yüzden böyle bir isteğim var, tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
Böyle çocukça şeyler yüzünden nefret ediyor olabilirler mi?

Bir dönem joker gibi bir kişiligim vardı şu an tanrının yalnız adamıyım önermem. Hocam şaka maka bence bir şey yapıcağınız zaman 1 2 saniye beyin süzgecinizden geçirseniz yeter.

Geralt gibi ol, daha cool bence. Sana soru sorulunca hırıltıyla cevap ver falan.

Bruce Wayne yumuşakkalpli ve sorumsuz iken, Batman agresif ve serttir. Görünüm ve kişiliğindeki değişimlere ek olarak, Bruce Wayne aynı zamanda kostümlü iken sesini de değiştirir, Kara Şövalye'nin sesi alçak ve hırıltılıdır.
bunlara uyarak ha bi de bi uyarım var joker gibi düşman bulmalısınız

Kardeşim Batman olman için kiralık katil tutuyorsun ailen öbür dünyaya gidiyor tamam mı sende ailenden kalan parayla kendine Batman kostümü alıyorsun taksimde dolaşıyorsun hırsızlık yapan olursa daliyorsun bunu yapmadan önce boks ve fitness a yazılmanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı