Nasıl Batman gibi bir kişiliğe sahip olurum?

Tüm seri spoiler ını verdin tebrik ederim

Sigma ol hocam tam senlik patrick bateman size çok yakışır öyle olursanız okulun en coolu olursunuz.

Ilk önce sevdiğin birini kaybetmelisin bu seni olgunlaştıracak. Sonra namık ekinden yakın dövüş egitimi almalısın ama bu uzun sürer. Sana tavsiyem bütçen varsa kripton hücresi al. Yoksa pil ömrü az olan kullanılmış yeşil yüzük al(!)

Arkadaşlar yarın büyük gün geldi, okulum açılıyor yarın (özel okul olduğu için erken açılıyor) tavsiyelerinizi dinledim ve uygulayacağım, yani yarın Batman gibi davranmaya çalışacağım hatta okula 9 yaşındayken arkadaşımın doğum günü partisinde giydiğim Batman kostümüyle gitmeyi düşünüyorum (şu an 14 yaşındayım uyar mı bilmiyorum) hadi bakayım hayırlısı olsun, bir gelişme olursa size aktarırım.

Batman gibi birisi olamazsın çünkü kurgusal karakterlerin ne söyledikleri, ne yaptıkları, nasıl davrandıkları ve bu eylemler sonucunda neler olduğu önceden bir ya da birden fazla yazar, söz yazarı ya da çizgi roman yazarı gibi bu işlerde çalışan profesyoneller tarafından düşünülüp yazılıyor ve kurgulanıyor. Dikkat ettiysen iyi yapım kurgularda diyaloglar hiç sıkmaz çünkü çok iyi düşünülüp yazılmışlardır ve insanı etkileyen ufak detaylar, zeki dokunuşlar vardır. Gerçek hayat böyle değil. Gerçek hayatta kurgusal yapımlardaki gibi davranışlar bekleyemezsin kendinden ve başka insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…