Nasıl Batman gibi bir kişiliğe sahip olurum?

atakan0001

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben bu yıl liseye geçiyorum ve liseye yeni geçtiğim için çevremde bir sürü yeni insan olacak, yani kısaca yeni bir kişilik seçmem lazım eski okulda herkes benden kişiliğimden dolayı nefret ediyordu, ben batman gibi bir kişiliğe sahip olmak istiyorum, bunun için nasıl davranmalıyım? 2008 deki kara şövalye filmini izledim az önce ondan çok etkilendim o yüzden böyle bir isteğim var, tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, ben bu yıl liseye geçiyorum ve liseye yeni geçtiğim için çevremde bir sürü yeni insan olacak, yani kısaca yeni bir kişilik seçmem lazım eski okulda herkes benden kişiliğimden dolayı nefret ediyordu, ben Batman gibi bir kişiliğe sahip olmak istiyorum, bunun için nasıl davranmalıyım? 2008'deki kara şövalye filmini izledim az önce ondan çok etkilendim o yüzden böyle bir isteğim var, tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Batman izleyerek.

Arkadaşlar selam, ben bu yıl liseye geçiyorum ve liseye yeni geçtiğim için çevremde bir sürü yeni insan olacak, yani kısaca yeni bir kişilik seçmem lazım eski okulda herkes benden kişiliğimden dolayı nefret ediyordu, ben Batman gibi bir kişiliğe sahip olmak istiyorum, bunun için nasıl davranmalıyım? 2008'deki kara şövalye filmini izledim az önce ondan çok etkilendim o yüzden böyle bir isteğim var, tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Batman olmaz hocam. Ryan Gosling veya Patrick Bateman'a ne dersiniz?
Şaka bir yana bu konu ciddi mi?

Böyle çocukça seyler yapmazsanız nefret etmezler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı