Nasıl Batman gibi bir kişiliğe sahip olurum?

Bana troll diyene bak, sanki batman olmak istiyorum dedim batmanı seviyorum ve filmindeki gibi bir karaktere sahip olmak bunun neresi troll? İyi ki bir konu açtım ya herkes dalga geçiyor düzgün cevap veren en fazla 2 kişi.
Trol olduğun Adanasporlu olmandan anlaşılıyor. Adanasporlu insan yok. Tekrar dene.

Bana troll diyene bak, sanki Batman olmak istiyorum dedim Batman'ı seviyorum ve filmindeki gibi bir karaktere sahip olmak bunun neresi troll? İyi ki bir konu açtım ya herkes dalga geçiyor düzgün cevap veren en fazla 2 kişi.

Forumdaki herkes bir dönem Batman oldukları için sana tavsiye verebilir değil mi?
Hadi dostum, LGS kafa yapmış galiba.

Böyle konular neden onaylanıyor acaba? Biraz trol veya komiklik olsun diye mi? Neyse yine de ben ciddi cevap vereceğim. Kimse gibi olmana gerek yok. Kendin ol yeter.

Konu dışı kategorisi diye millet saçma sapan seyler yazmaya başladı, saçma sapan konular açılıyor. Bu konu dışına herhangi bir düzenleme getirilemez mi?

Son düzenleme:
Ya arkadaşım ben "batman olmak istiyorum" diye bir şey demedim "batman gibi bir kişiliğe sahip olmak istiyorum" dedim anlaması neden bu kadar zor?
Dalga mı geçiyorsun burada yazdığın şeye ancak psikolog güzel bir cevap verebilir sen gelmişsin neden tavsiye vermiyorsunuz diye milleti azarlıyorsun.
Ergenlik desem bizde ergen olduk da bu ayrı bir seviye. Dostum senin çaren güzel bir psikolog.

Hmmm bende Polat Alemdar olmak istiyorum (!)
Soru cok saçma Batman gibi olmaya calısırsan özentiden baska bir şey olamasın arkadas cevresi icin kendin gibi davran yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı