Nasıl Bir Hayat Yaşamak İsterdiniz?

Katılım
1 Eylül 2016
Mesajlar
660
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayalleriniz nelerdir ve nasıl bir hayat yaşamak isterdiniz?

Benim hayalim güzel bir üniversitede "Yazılım" veya "Bilgisayar Programcısı" bölümlerinden birini okuyup meslek sahibi olmak. Ardından güzel bahçeli bir ev alıp o evde alacağım Alman Kurdu ile yaşamaya başlamak. Bunları yaptıktan sonra BMW M5 veya Mercedes-Benz C200d iki aradan birini alıp o arabayla ara ara yurtdışına çıkmak. Sizinkiler nelerdir?
 
Bahçeli ev, Alman kurdu, BMW ya da Mercedes :D
10 yıl sonra bu isteklerini tekrar konuşalım. Benim şahsen istediğim ailem ile güzel ve verimli zaman geçirebileceğim, hem işime hem hobilerime zaman ayırabileceğim ve mümkünse kimseye muhtaç olmayacağım bir hayat. Ev araba falan oluyor zaten hayatını yaşanacak kılacak şeyler kişiler bende de o kişiler mevcut olduğu için sade istekler :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir kuruma bağlı olmadan, evden internet üzerinden kendi işimin patronu olup para kazanmak isterim. Şahsen lüks hayatı sevdiğim içinde şöyle Amerika'da lüks bir ev ve Ferrari tarzı arabam, H2 gibi bir motosikletim olsun. Haliyle bunları alacak param olduğuna göre mantıken iyi para kazanıyor olmam lazım. Onun için spor ve dengeli beslenmeye de dikkat ederdim. Haftada en az 3-4 gün bisikletle doğa sürüşü falan yapardım. Tabi maraton hayat belli bir süreden sonra mutlaka sıkacağı için de 2-3 ayda bir düzenli olarak gezi planı yaparım. Mesela Uludağ'da kayak yapmak, Alpler'de motosiklet sürmek tarzı falan. O değil de harbi para olunca hayat güzel oluyor ya, baksana hayali bile güzel.:D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Core i5 6200U
Nvidia Geforce 940M 2GB
8 GB RAM
1 TB Hafıza
1 ay öncesine kadar 10 yıl önce 1000TL'ye aldığım sistemi kullanıyordum. LoL için yeterliydi ama oyundan atıyordu, mavi ekran vs. şu an 1060 3GB ve i3 8100 sisteme sahibim, 3500TL'ye almıştım. 50TL fazla verip 6GB olanı alabilirdim ama kaçırdım. İnşallah daha iyisi senin olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı