Çözüldü Nasıl çekici görünülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

615069

Decapat
Çekici olmak, ilgi çekmek için ne yapmalıyım? Yeni tarz için vb... Kendime uygun saç modelini, tarzları falan nasıl öğrenebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
İyi giyin, saç-sakal bakımı yap, kaşının ortasını al, cilt bakım ürünü kullan ve dudağına parlatıcı sür. Tebrikler! Artık yüzde yirmilik dilimdesin.
Saç çok önemli bence .
Hocam doğru saçı nasıl bulacağım şu an kıvrımlı saç yapıyorum da üstler şu an kısa-orta arası bunu ortaya ve ortanın üstüne uzatacağım. Yanları kısaltıyorum, aldırıyorum 0 a yakın. Alnım geniş olduğu için üstler alnımı gizlemeli şu anlık öyle düşündüm. Uzayınca dağıtacağım yani.

İyi giyin, saç-sakal bakımı yap, kaşının ortasını al, cilt bakım ürünü kullan ve dudağına parlatıcı sür. Tebrikler! Artık yüzde yirmilik dilimdesin.

Çözüm
Biraz saç yüz bakımı ve diye ⬇️ düşünüyorum.
1745528252673.png

Hocam ben gitmeyi düşünüyorum da bende süreklilik diye bir şey yok yani gidip bırakırım bir süre sonra.
Amaçta çekici görünmek değil mi zaten 6 ay sabret en azından şekil şemal belli olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı