Malum bazı şeyler emek ister.Bazıları doğuştan buna sahipken biz de uğraşarak öyle olmaya çalışıyoruz... Kader. diyebileceğim bir şey yok.
Hocam bilsem bende bulacağım bulursanız banada haber verinHocam doğru saçı nasıl bulacağım şu an kıvrımlı saç yapıyorum da üstler şu an kısa-orta arası bunu ortaya ve ortanın üstüne uzatacağım. Yanları kısaltıyorum, aldırıyorum 0 a yakın. Alnım geniş olduğu için üstler alnımı gizlemeli şu anlık öyle düşündüm. Uzayınca dağıtacağım yani.
Hocam denemekte olduğum saç bence her erkeğe yakışabilir. Siz de deneyebilirsiniz. Taper fade kısaca.Hocam bilsem bende bulacağım bulursanız banada haber verin![]()
Hocam denemekte olduğum saç bence her erkeğe yakışabilir. Siz de deneyebilirsiniz. Taper fade kısaca.
Bana yakismaz hocam hem tip yok hem oyle bir sey denemistim zamanında.Hocam gecisli saçlar yerine sacinizi disa dogru uzatin, natürel bir sac uydurun kendinize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.