Nasıl daha yakışıklı olunur?

Kekolarin size çekici geldiği doğru mu?
ergen kızlar genel olarak yüze odaklılar.O yüzden parlak ve bakımlı olduğundan çok emin olun Başta böyle artistlik falan taslayan tipler hoşa gidebiilir ama zamanla her kadın bunlardan bi halt olmayacağını anlar.Yani en azından çoğunun öyle olduğunu düşüüyorum.Zamanla cinsel odaklı bu davranışların insana sadece belirsizlik ve acı bırakacağını anlayan kadınlar anlayış ve kibar erkeklere yöneliyor.Umudunuzu kaybetmeyin.

bunu hiç kimseye değişmem işte.Kalbimi fetheden işte bu kardeşim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(!)

Ortalama bir tipin varsa saç önemli.

Güzellik yakışıklılık algısı bu türküyle anlamsız kalıyor benimle. Sizin de takmanızı önermiyorum

Kurusa fidanın güllerin solsa,
Gönlümde solmayan gülümsün benim.
Yaprakların gazel olsa dökülse,
Daha taze fidan dalımsın benim.

Ağarsa saçların belin bükülse,
Birer birer hep dişlerin dökülse,
Kurusa vücudun canın çekilse,
Yine şu gönlümün malısın benim

Saçına sakalına dikkat et; giyim çok önemli, tarzın olsun. Aksesuarlar küçük detaylar katar. Yav elin yüzün düzgünse doğuştan gelen çok da bir şey yok. Tamamen psikoloji ve özgüvenle alakalı kendini nasıl gördüğün. Dediğim gibi hayatına çeki düzen ver yeter.

Kız meselesinde de önemli olan iç güzelliktir ama dışını beğenmediğin birinin içini tanımak istemezsin. İçini de doldurmaya bak, kültürlü ol, boş adam olma. Yoksa kız seni beğenir, buluşmaya çıkarsınız orada içini görür bir daha da bakmaz yüzüne

Ya şimdi başlığı okuyunca kafanızda " ergen mi? " düşüncesi olabilir?
Sizce karşı cinse nasıl daha çekici gözükülür?
Püf noktaları nedir?
En etkili yol nedir?

Çekici gözükmek diye bir şey yok. Kızlar çizgi filmlerdeki gibi yakışıklı birini görünce koşa koşa kucağına atlamıyorlar. Takılmalık kız istiyorsan paran olacak. Onun dışında normal bir kızla normal bir ilişkin olsun istiyorsan bir aynanın karşısına geç. Kusurlarını yüzüne vur saçın mı kötü? Düzeltmeye çalış. Burnun mu yamuk? Fiziksel engel gibi duruyorsa boş ver. Yüzünde sivilce mı var? Geçmesini ummak yerine bakım yap. En azından yüzüne iyi gelen bir sabun bulve onu kullan. Mesela bende 2 sabun var biri nemlendirdiği için hayvan gibi sivilce yapıyor diğeri kurutucu olduğu için sivilceye iyi geliyor. Onun dışında kızları etkilemek zor değıl. Sadece ilgi gösterin. Ama yürümeyin tesadüfen tanışmış gibi yapın. Süper aşırı kibar biri olun. Niyetinizi asla belli etmeyin. Niyetinizi bilen kız sizi zaten cepte diye düşünür ve ulaşılmazı oynamaya çalışır. Kızlarla konuşurken her konuda duyarlı bir vatandaş gibi davranın onun düşüncesi her ne kadar sizin umrunuzda olmasa da ona ve düşüncesine saygı duyduğunuzu belirtin. Kıza öyle bir tarife uygulayın ki ona açılmak için uğraşmayın o size açılmak için prova yapsın. Asla çok zeki olmayın. Herbir şeyyolog olmayın hatta aptalı oynayın. Ve en önemlisi dürüst olun. Dürüst olmak demek yalan söyleyebilmek demektir. Bir kıza dürüst olurken bilmesinin hiçbir şey ifade etmeyeceği şeyleri söyleyin ve onlara önem yükleyin. Bir şey anlatın ama olay anlattığınız şey değil de anlatıyor olmanız olsun. Ve dürüst olduğunuzu dile getirin. Bu sayede size iyice güvenir ve yalan söylemeniz gerektiği zaman zorlanmazsınız.

ah be kardeşim haklı olmanı çok isterim de sana desem git bir arap ya da hintli ya da afrikalı birisiyle evlen desem nasıl evleneceksin ki onunla?İster istemez olmuyor o sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…