Nasıl daha yakışıklı olunur?

Muhabbet ettiğin sıra açık sözlü olmaya dikkat et ve herhangi bir söz veya durum olursa ağız burun kıvırma.
 

Yok ya. Boş değilim. Umarım değilimdir. Yani bence değilim ama tabii kimse kendisi ile ilgili bir şeyi bilemez. Dışarıdan görenler söylüyor.
 
ah be kardeşim haklı olmanı çok isterim de sana desem git bir arap ya da hintli ya da afrikalı birisiyle evlen desem nasıl evleneceksin ki onunla?İster istemez olmuyor o sanki.
Doğrudur hocam dolaylı yoldan ilişkiyi tabii ki etkiliyor ama önemli olan kafaların uyuşması, insanların birbirini tamamlamasıdır. Bana göre aşk ve kavuşmak kelimeleri tamamen farklı şeyler. Aşk; tek taraflı yaşanan ve gerçekleşip gerçekleşmemesi meçhul olan girdap çukurudur. Kaldı ki bu duygu kavuşmaktan çok daha fazla zevk verir insana. Kavuşmak ise iki insanın birbirini birer elma yarısı gibi tamamlamasıdır. Tabii ki kaba tabiri. Özetle insanın noksanlığını kimseye fark ettirmeden kapatmasına kavuşmak denir. Bu duyguyla birlikte "aşık seven, seven ise aşık oldu" sözü doğuyor. Ufak bir şiirden söz bırakmak istiyorum. Temennim her insanın hayatının bir köşesine bu sözü yazması.
"Meşru sevdalardan gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara"
Güzellik yakışıklılık algısını tamamen kafanızdan atın demiyorum fakat en önemli kriteriniz bu olmasın. Aşk beden işi olsaydı insanın ruhu değil nedeni acırdı.
 
çok haklısınız da ya bunun değeri ya gençken çok kaybetmiş,kaybetmenin sevmenin değerini en iyi bilen insanlar anlar ya da öbür türlü zamanın acı tecrübesi ile yaşlanınca anlar.Kısacası insan olarak kaldığımız sürece...Öbür türlü 60 yaşındaki adam da 30 yaşındaki kadınla param var diye evleniyor.Sözlerinin derinliğini anlayacak insanlarla karşılaşmamız dileğiyle hocam,günümüzü güzelleştirdiniz sözlerinizle.Ben de bunun üstüne bir söz eklemek istiyorum.


Leyla’ya sormuşlar:
— Senin ona olan sevgin mi daha büyük yoksa onun sana olan sevgisi mi ?
— Benim ona olan sevgim daha büyük demiş Leyla. Onun bana olan sevgisi meşhur oldu, benim ona olan sevgim ise gizli kaldı.
 
Doğrudur hocam ellerinize sağlık. Umarım hayatınıza bedeninizden ziyade ruhunuzu ihtiyaçlarından eksik bırakmayacak biri çıkar zira boş bedenler aşk adı altında heba ediliyor.
 
Doğrudur hocam ellerinize sağlık. Umarım hayatınıza bedeninizden ziyade ruhunuzu ihtiyaçlarından eksik bırakmayacak biri çıkar zira boş bedenler aşk adı altında heba ediliyor.
umarım sizin gibi hayat bakış açısı olan insanlar karşımıza çıkar hocam zira her şeyin ışık hızında yaşanıp bittiği şu dünyada emek vererekten sevmenin ne demek olduğunu,özlemle beklemeyi bile unutmuşum ya.
 
Abla ben bu ikisini aldım. Baksana bi
 

Dosya Ekleri

  • 20221002_092522.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 56
  • 20221002_092512.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…