Nasıl daha yakışıklı olunur?

Biraz ağır oldu ya 😀.
yok o anlamda dememiştim ama ya.😅Sonuçta hani Türkler daha çok yabancılara yöneliyor hani ya duyarsınız belki daha medeniler,giysime karışmıyor,daha romantikler daha bakımlılar,daha özgürler falan falan diyip gidiyorlar ya ondan söyledim.Yoksa değişmem kimseye sizi.😅

Hocam Türk kızı saçtan çok davranışlarınıza bakıyor. Eğer normal bir insansanız sizi muhtemelen konuştuklarının arasına yedekte dursun diye alır. Eğer holigan, keko bir kişiliğiniz varsa havada kaparlar.
Abi kekolardan ne anlıyorlar çok saçma. Yarın öbür gün aldatıyor.

;/ sevdiğim kız için her şey.

Yerdeyken tekmeledi ya.
üzülme yaparsın ama en önemlisi iyi bir iş sahibi olmak.Para kazanırsan hepsi gelir üzülme.Benim bir arkadaşım ırk değiştirmişti düşün artık sen lens falan takıyordu her gün güneş kremi sürüp yanmıyordu.Saçlarını boyayıp spor yapıyordu resmen şahane bir dönüşüm geçirmişti hiç üzülme yaparsın kendine güven

üzülme yaparsın ama en önemlisi iyi bir iş sahibi olmak.Para kazanırsan hepsi gelir üzülme.Benim bir arkadaşım ırk değiştirmişti düşün artık sen lens falan takıyordu her gün güneş kremi sürüp yanmıyordu.Saçlarını boyayıp spor yapıyordu resmen şahane bir dönüşüm geçirmişti hiç üzülme yaparsın kendine güven
Kekolarin size çekici geldiği doğru mu?

Abi kekolardan ne anlıyorlar çok saçma. Yarın öbür gün aldatıyor.
ergen grup için kekolar başta çok çekici geliyor olabilir ama olgun bir kadının bunlarla işi olmaz olgun ve mantıklı kadınların çoğu da iyi bir aileden gelen ve iyi bir iş sahibi olanlardır.İstisnaları da var ama genel durum böyle.

yok o anlamda dememiştim ama ya.😅Sonuçta hani Türkler daha çok yabancılara yöneliyor hani ya duyarsınız belki daha medeniler,giysime karışmıyor,daha romantikler daha bakımlılar,daha özgürler falan falan diyip gidiyorlar ya ondan söyledim.Yoksa değişmem kimseye sizi.😅
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yabancı erkekler romantik nasıl olunur görsünler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı