Evet gitmelisin.Göbeğim var. Bu durumdan çok rahatsızım. Daha olgun durmak istiyorum. Ortamda çok geri planda kalıyorum. Fitness'a mı gitmem lazım?
Oradaki hocalar sana ne yapacağını anlatacaklar.Gittiğimde ne yapacağımı bilmiyorum.
Elbette aynı anda diyette yapmalısın.Diyette mi yapmam lazım?
Lise öğrencisi için fazla ağır bir tarz olur. Size göre ideali hoodie veya sweatshirt altına da gideceğiniz yere göre pantolon veya eşofman.Giyimim çok kötü. Daha olgun durmak istiyorum. Triko kazak, kot ve kaşe kaban giymek istiyorum.
Daha önceden gitmiştim. Verim alamamıştım. Ama yine gideceğim. Aylık 800 lira mı ne olmuş ?Evet gitmelisin.
Oradaki hocalar ilgilenmiyorlar.Oradaki hocalar sana ne yapacağını anlatacaklar.
Diyetisyene gitmeme gerek var mı ?Elbette aynı anda diyette yapmalısın.
Ben ağır kombin seviyorum. Gerçekten öyle seviyorum. Diğer tarz hiç sevmiyorum. Nefret ediyorum.Lise öğrencisi için fazla ağır bir tarz olur. Size göre ideali hoodie veya sweatshirt altına da gideceğiniz yere göre pantolon veya eşofman.
Ben mutlu değilim ama. Siz mutlu olabilirsiniz orası ayrı konu. İltifat alıyor musunuz ? Kızlar sizi beğeniyor mu ? Ortamlarda nasılsınız ? Yaşın daha çok küçük. Kilo ver, ileride pişman olursun.Yaşım 16 kilo 119 çok mutluyum dış görünüşümde umurumda değil kafa rahat.
Hemen verim almayı beklemeyin, vücuttaki değişimi görmeniz en az 3 aydan başlıyor. Aylık fiyatı şehirden şehire semtten semte değişiyor.Daha önceden gitmiştim. Verim alamamıştım. Ama yine gideceğim. Aylık 800 lira mı ne olmuş ?
İlk başta anlaşırken bana bir program yapmanızı istiyorum diye anlaşmalısın, yoksa geneli ilgilenmiyor. Zaten başta verdikleri programı 1-2 ay uyguladıktan sonra kendiniz de programı geliştirmeye başlıyorsunuz.Oradaki hocalar ilgilenmiyorlar.
Gitmeden de bir şeyler yapılabilir bence, bende sizin gibiydim spor ayrı bir zevk katıyor hayatınıza, diyet de onun yanında gidiyor zaten.Diyetisyene gitmeme gerek var mı?
O zaman orası size kalmış.Ben ağır kombin seviyorum. Gerçekten öyle seviyorum. Diğer tarz hiç sevmiyorum. Nefret ediyorum.
Uzun vadede bu şekilde devam etmemeye çalışın, sağlık problemleri yüzünden üzülebilirsiniz.Yaşım 16 kilo 119 çok mutluyum dış görünüşümde umurumda değil kafa rahat.
Nasıl desem ? Arkadaşlarım spordan sonra her yeri ağrıyordu. Benim hiçbir yerim ağrımıyordu. Boşa yapıyormuş gibime geliyordu.Hemen verim almayı beklemeyin, vücuttaki değişimi görmeniz en az 3 aydan başlıyor. Aylık fiyatı şehirden şehire semtten semte değişiyor.
Yazmıyorlar bile. Çekmeceden çıkarıp fotoğrafını çek diyorlar. Kiloma boyuma bile bakmıyorlar.İlk başta anlaşırken bana bir program yapmanızı istiyorum diye anlaşmalısın, yoksa geneli ilgilenmiyor. Zaten başta verdikleri programı 1-2 ay uyguladıktan sonra kendiniz de programı geliştirmeye başlıyorsunuz.
1 Hafta sonra gitmeyi düşünüyorum hocam.Gitmeden de bir şeyler yapılabilir bence, bende sizin gibiydim spor ayrı bir zevk katıyor hayatınıza, diyet de onun yanında gidiyor zaten.
Teşekkür ederim.O zaman orası size kalmış.
Bende o yaşta olsam az yerdim. Çok pişmanım.Uzun vadede bu şekilde devam etmemeye çalışın, sağlık problemleri yüzünden üzülebilirsiniz.
İlk başlardaki ağrı herkeste olmayabilir, vücudun hamlık durumuna bağlı. Demek ki arkadaşınızın vücudu daha hazırlıksızmış spora bu normal bir şey. Yaptığınız hiçbir hareketi doğru yaptığınız sürece boşa yapmıyorsunuz emin olun.Nasıl desem ? Arkadaşlarım spordan sonra her yeri ağrıyordu. Benim hiçbir yerim ağrımıyordu. Boşa yapıyormuş gibime geliyordu.
Başka salona bakın, uzak olsun ama düzgün olsun bence değer.Yazmıyorlar bile. Çekmeceden çıkarıp fotoğrafını çek diyorlar. Kiloma boyuma bile bakmıyorlar.
Salon zaten çok düzgün. Tüm arkadaşlarım da oraya gidiyor. Yani başka yere gidemem. Evim yakım.Başka salona bakın, uzak olsun ama düzgün olsun bence değer.
O zaman giden arkadaşlarınızdan destek alın, başlangıç olarak ne yapmanız gerektiğini onlardan öğrenmeye çalışın. Bir de Instagram'daki spor hocalarını da takip edin derim, yararlı bilgiler paylaşıyorlar buna ek olarak sağlıklı diyet tarifleri de paylaşıyorlar.Salon zaten çok düzgün. Tüm arkadaşlarım da oraya gidiyor. Yani başka yere gidemem. Evim yakım.
Hocam iyi ki sizi tanımışım. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.O zaman giden arkadaşlarınızdan destek alın, başlangıç olarak ne yapmanız gerektiğini onlardan öğrenmeye çalışın. Bir de Instagram'daki spor hocalarını da takip edin derim, yararlı bilgiler paylaşıyorlar buna ek olarak sağlıklı diyet tarifleri de paylaşıyorlar.