Biosattva Megapat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 247 Çözümler 1 18 Temmuz 2021 #1 Bende Yamaha'nın alto flütü var, tarz olarak barok diye geçiyor. Nasıl kendimi geliştireceğim? Nota okumayı bilmiyorum, flütte nota basmayı ve hangi notaya karşılık geldiğini de bilmiyorum. Flüt konusu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Bende Yamaha'nın alto flütü var, tarz olarak barok diye geçiyor. Nasıl kendimi geliştireceğim? Nota okumayı bilmiyorum, flütte nota basmayı ve hangi notaya karşılık geldiğini de bilmiyorum. Flüt konusu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.780 Makaleler 1 Çözümler 39 18 Temmuz 2021 #2 YouTube'dan ders içeriklerine göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YouTube'dan ders içeriklerine göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 405518 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 980 Çözümler 1 18 Temmuz 2021 #3 Notalar ile basıncını öğrenirsen zaten çalarsın.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #4 Çalışırşan öğrenirsin.