Steam Nasıl hızlı level atlanır?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki çok zam geldi şu zamana kadar. En yakın konu güncel olarak 2023 Martı gördüm o zamana Kadar'da çok zam geldi. Sanırım mevsimsel rozet alarak atlayabiliyormuşuz ama 2.000 puanım var. Mevsimsel Rozet'lere baktım yaz var 2.000 puanlık o da 2 level arttırıyor sanırım. Hızlıca atlayabilmem için neler yapmam gerek? Levelim şu an 7.

https://steamcommunity.com/id/M3HM3TY/ hesabım bu.

Eklentiler aracılığıyla çok ucuz level atlayabilirsin. Kart satın alıp işleyerek. Steam Inventory Helper kullanıyorum ama güvenli olmadığıyla alakalı bir kaç şey görmüştüm. Birkaç yıldır sıkıntı yok bende.

Hocam yani risksiz bir şey istiyorum CS falan oynayacağım çünkü.

Bu arada steamlevels.com var. Steam hesabınızla giriş yapıp ulaşmak istediğiniz leveli giriyorsunuz. Sonra ücret çıkıyor, ödedikten sonra işlemediğiniz rozetlerin kart setlerini site size bot hesapları aracılığıyla takasla gönderiyor. Daha büyük miktarlarda da daha ucuza denk geliyor. Tek tek kart setlerine bakmaktan daha pratik.

Hocam site kesinlikle güvenilir değil mi?

Ben de bilmiyordum bu siteyi. Hele ki daha pahalı değilse pazardan almaya göre, güzel siteymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…