Arkadaşlarının dengesi yok. Denge konusunda sorunları var veya tam tersine senin gayet iyi dengen var ki nerene ağırlığını vereceğini iyi bildiğin için devirebiliyorsun.Ben 55 kiloyum 15 yaşındayım. Benim çevremde 80-90 kiloları çoğunu güreşte yıkıyorum. 75 kg 3 yıldır gym yapan arkadaşımı bile kolaylıkla yıkabiliyorum. Bu nasıl oluyor anlamıyorum açıklar mısınız?
Ben 55 kiloyum 15 yaşındayım. Benim çevremde 80-90 kiloları çoğunu güreşte yıkıyorum. 75 kg 3 yıldır gym yapan arkadaşımı bile kolaylıkla yıkabiliyorum. Bu nasıl oluyor anlamıyorum açıklar mısınız?
Güreşle ilgileniyorsa bunu çok rahatlıkla yapar hocam teknik işidir ama güreşe gitmiyorsa biraz kolpa olabilirKolpa sıkıyorsun 55 kg olan biri 90 kg yi nasıl devirsin.
Söz tanıdık geldi, bence yememiştir hocamBu biraz şey gibi 70 kilo adamdanda dayak yemem olayı gibi. Önemli olan kilo veya kas değil tekniktir bence hocam.
Kolpa sıkacak olsam neden burda sıkayımKolpa sıkıyorsun 55 kg olan biri 90 kg yi nasıl devirsin.
Hantallar demek ki. Azıcık teknik, ağırlığını nereye ne zaman vereceğini bilen 80 90 kilo bir adamı yerinden oynatamazsın normalde. Güreşe falan gitmiyorsan tabii.Ben 55 kiloyum 15 yaşındayım. Benim çevremde 80-90 kiloları çoğunu güreşte yıkıyorum. 75 kg 3 yıldır gym yapan arkadaşımı bile kolaylıkla yıkabiliyorum. Bu nasıl oluyor anlamıyorum açıklar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.