Nasıl kilo alınır?

Bende 23 yaşındayım 50 kiloyum 173 boyum var ama çok zayıfım. Kilo almak istiyorum. Bir türlü almıyorum 2 3 tabak yemek yiyorum üstüne soda içiyorum. Vitaminler ve takviye edici ilaçlar kilo aldırır mı? Konu açmaya üşendiğim için buraya yazıyorum.
 
Bol karbonhidrat + protein + spor. Başka yolu yok. Sağlıklı kilo ancak böyle alınır. Hem de iyi bir vücut yapmış olursun. Yazması kolay geliyor tabii ama uygulamada zor. Günlük protein ihtiyacını karşılamak bile çok külfetli yaşadığımız ülkede. Bu arada kilo almak için spor yaparken kardiyo yapmana gerek yok. Ben bunları yazıyorum ama doğru örnek değilim tabii. 100 kilodan 68'e indim ve benimde kilo almam gerekiyor.
 
Kas yapsam dambıl ile kilo alır mıyım? Kaslarımı çok zorlarsam zarar görürmüş.

Hocam yardımcı olur musun hiç bilmiyorum. Ne sporu yapacağım evde dambıl var?
Ben spor hocası değilim onu söyliyim. Ama spor yapıyorum biraz tecrübem var. Şimdi burdan yazmıyım zaten nette bir sürü kaynak var. Google'a araştırısan bulursun en basidi "evde vücut geliştirme nasıl yapılır" diye sorabilirsin. Kendini çok zorlama ilk başlarda hafif kaldır ve en önemlisi ISINMA!!! ısınma hareketleri esneme hareketleri yapmadan biraz terlemeden ağırlık kaldırma. Düzenli olarak yapıp disiplinli olursan ve protein ağırlı gıda tüketirsen genetik yapına da bağlı olarak kilo alabilirsin. Ama senin dediklerine göre Çok yemen lazım.
Ne beslenmem gerek anlamadım.
Yani diyorki zararlı şeyler yeme. Sağlıklı şeyler ye.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı