Nasıl kilo verilebilir?

Jokzilla21

Picopat
Katılım
12 Nisan 2021
Mesajlar
274
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlarım 3 ay gibi bir sürede 20 kilo vermek istiyorum. Bugün 1000 kalori yaktım. Nasıl verebilirim kilo mu? Boyum 170 kilom 93 kiloyum.
 
Değil 3 ay, 1 ayda bile verirsin. Öncelikle spor salonuna yazılman lazım. 1 yıllık bir üyelik senin için uygundur. Eğer yıllık üyelik alırsan, daha ucuza gelir. Beslenmeni tamamen değiştirmen lazım. Eğer istersen "ölüm diyeti" dediğimiz neredeyse hiç kalorisi olmayan besinlerle beslenebilirsin. Ama yok ben sağlıklı kilo vereceğim dersen hem yiyecek fiyatı artar hem de kilo verme süren. Eğer dayanabileceğini düşünüyorsan, şu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Bu tamamen bir tavsiyeden ibarettir ve hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyim.
 
Diyet yapabilirsin 2 haftada sporsuz 12kg vermiştim ama şimdi birazını geri aldım diyeti bıraktığım için ve sağlıksız beslendiğim için. Sabahları 2 adet haşlanmış yumurta ye ekmek yeme cips vs abur cubur hiçbir şey yeme bol su iç.
 
Spor yapıyorum ve günde 10000 adım atıyorum.
Dostlarım motivasyona ihtiyacım var çok moralimi bozuyor bu durum.

Sağlığın içinse moral bozmana gerek yok az yiyerek ve yürüyerek verebilirsin kız için üzülüyorsan üzülmeye değmez seni olduğun gibi seven insanı sev. İllaki doğru insan çıkar karşına.
 
Kalori sayma uygulaması indir ve mutfak tartısı al. Ne yiyorsan ne hareket yapıyorsan uygulamaya kaydet ve yediklerini tartıda tart. Zaten kilo vermek tamamen matematik işi. Bunu düzenli yaparsan istediğin kiloya ulaşırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı