Nasıl kilo verilebilir?

Nereden bildin jsjdjfjddj.
Dostum şey işte biz aynı hocadan ders alıyoruz ve kızı seviyorum karşısına iyi çıkmam lazım.

@Unixd haklı. Hatta bana göre en iyi arkadaşlıklar edindiğimiz zamanlar olan 6-18 yaşlarda, kilolu olmak iyi bir şey. Çünkü insanlar seni görünüşün yüzünden değil, sen olduğun için seviyor ve arkadaşın oluyor. Bu kızlar içinde geçerli.
 
Bilindik ve kurumsal fitness salonlarına yazılıp ağır program istersen sana göre ayarlarlar. Diyet programı da verirler. Ona uyarsın hallolur.

Kız konusunda da başarılar dostum çok kasma.
 
Öncelikle bir beslenme programı edinmek için diyetisyene görün. Ardından kendine spor rutini hazırla. Bu rutin haftada en az 2 gün kardiyo içersin. (Koşu, Basketbol vb.) Dilersen ekstra olarak ağırlık çalışabilirsin. Ağırlık çalışma kısmı göreceli olmakla birlikte kas kütleni arttırmanda ve verdiğin kilodan sonra derinin bir miktar daha sağlıklı şekillenmesine yardımcı olur.
 
Diyetisyenin listesi ve 1 saat yürüyüş ile 2 haftada 5 kilo verdim. Listede genel olarak karbonhidrat yasak(şeker, pilav, makarna, ekmek). Sadece günlük ufak bir dilim karpuz var. Onun dışında yemekler hep yarım porsiyon. Ama ara öğünlerde 2 - 3 tane kuru kayısı falan olduğundan açlık hissetmedim hiç.
 
Değil 3 ay, 1 ayda bile verirsin. Öncelikle spor salonuna yazılman lazım. 1 yıllık bir üyelik senin için uygundur. Eğer yıllık üyelik alırsan, daha ucuza gelir. Beslenmeni tamamen değiştirmen lazım. Eğer istersen "ölüm diyeti" dediğimiz neredeyse hiç kalorisi olmayan besinlerle beslenebilirsin. Ama yok ben sağlıklı kilo vereceğim dersen hem yiyecek fiyatı artar hem de kilo verme süren. Eğer dayanabileceğini düşünüyorsan, şu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Bu tamamen bir tavsiyeden ibarettir ve hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyim.

Evet 1 ay içerisinde 20 kilo falan verilebilir ama vücutta çok fazla çatlak meydana gelir, deneyim konuşuyor. 😂
 
Diyet listesini atabilir misin rica etsem.
Fatsecret uygulamasını indirmeni tavsiye ederim, kilolu olmak utanılcak bir şey değil merak etme çaba verdiğin zaman kolaylıkla verirsin kilo vermek zor değildir. Sadece boğazını tutucaksın kardeşim az ama sık yiyeceksin. Şimdiden başarılar ve özgüven kazanman dileğiyle.
 
Dostlarım günde 12 bin adım atıyorum kolayı kızartmayı unu şekeri ekmeği kestim ayrıca spor yapıyorum 1 haftada 3 kilo verdim fakat yemeği çok yesem sorun olur mu ?
 
İrade kesinlikle önemli. Yüksek kalorili şeyleri yememeye çalış. Dayanamam dersen haftada bir günü kaçamak günü olarak belirle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı