Nasıl kilo verilebilir?

karrenchester

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Sn. Technopat üyeleri.

Ben 19 yaşındayım. Çocukluktan beri meyve ve sebzelerin neredeyse hiçbirini yiyemem, yediğimde midem bulanır ve çıkarırım. Şu an 72 kiloyum ve 60 civarlarına düşmek istiyorum. Meyve, sebzeler tüketmeden kilo verilebilir mi?

(Birkaç gündür yoğurtla yulaf karıştırıp yiyorum ve az öğün tüketiyorum)

Önerilerinizi yazarsanız memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Sn. Technopat üyeleri.

Ben 19 yaşındayım. Çocukluktan beri meyve ve sebzelerin neredeyse hiçbirini yiyemem, yediğimde midem bulanır ve çıkarırım. Şu an 72 kiloyum ve 60 civarlarına düşmek istiyorum. Meyve, sebzeler tüketmeden kilo verilebilir mi?

(Birkaç gündür yoğurtla yulaf karıştırıp yiyorum ve az öğün tüketiyorum)

Önerilerinizi yazarsanız memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ekmek ne sıklıkla tüketirsiniz hocam?

Aldığınız kalori miktarını ciddi seviyede düşürüp spor yapacaksanız. En önemlisi ise vücudunuzu tanımanız. Neler yiyebiliyorsunuz? Neler yiyemiyorsunuz? Neler size kilo aldırıyor? Gibi bir çok soru mevcut.

Aile evinde yaşadığım için her ne kadar kendimi uzak tutmaya çalışsam da çok tükettiğim zamanlar oluyor. Ama azaltabilirim
Ekmeği azalt hatta hiç tüketme, yemene de dikkat et 3 öğünden fazla yeme zaten kendiliğinden kilo vereceksin. Ve yürüyüş ve spora başlayın.

Ekmeği azalt hatta hiç tüketme, yemene de dikkat et 3 öğünden fazla yeme zaten kendiliğinden kilo vereceksin. Ve yürüyüş ve spora başlayın.
Metabolizma hızını bilmediğimiz için günde 3 öğün bile fazla gelebilir bu arada. O öğünlerde ne yediği çok önemli.

Yeni konular

Geri
Yukarı