Nasıl kısa sürede iyileşilir?

485936

Hectopat
Perşembe günü arkadaşlar ile alışveriş merkezine gittik yemek yiyip dolandık sonra dağıldık ama saat geç olmuştu. Bende erken gideyim diye hava eserken hem de koştum bayağı terledim. Eve yetiştim ondan sonra hemen ılık suyla duş yaptım. Diğer gün ise boğazım kurumaya başladı birkaç gün boyunca dün de burnum akmaya başladı öksürükler başladı bugünde kalkarken bayağı öksürdüm sonra durdu şimdi burnum tıkalı ve hapşırır iken sümük falan çıkabiliyor burnumdan yani hasta hapşırığı. Boğazım için Olips'e benzeyen hasta şekerlerinden emiyorum ve ıhlamur içiyorum daha hap içmedim. 2 gün içerisinde iyileşmem lazım önemli bir randevum olduğundan. Nasıl hızlıca iyileşebilirim? Şu anki belirtilerim şunlardır; burun tıkanıklığı, çok az bir halsizlik, kendini az da olsa kaşıma isteği, biraz öksürük.

Hocam en mantıklı yol doktora gitmek eğer aramızda doktor yoksa size bilgi verebileceğimizi düşünmüyorum :/

Sağlık ocağı diye bir şey var hani gitsen ilaç yazsa kullansan buraya konu açman saçma.

Konu açmak için konu açmayın.

Doktorlar sebze meyve mi satıyor gitsene hastaneye

Hocam sebze meyve kısmında koptum. Şaka bir yana arkadaş sağlık ocağına gitse daha iyi gibi.
Orası da doğru randevuyla falan uğraşmasın hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…