U Ugrugur Decapat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 20 30 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar nereye yazdığımı bile bilmiyorum da konu nasıl açabilirim videoyu izledim sağda konu açma butonu yok.
Arkadaşlar nereye yazdığımı bile bilmiyorum da konu nasıl açabilirim videoyu izledim sağda konu açma butonu yok.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2018 #2 Sosyal'in ana sayfasına gelip işaretlediğim yere tıklayın. Ardından kategori seçtikten sonra konunuzu açabilirsiniz.
Sosyal'in ana sayfasına gelip işaretlediğim yere tıklayın. Ardından kategori seçtikten sonra konunuzu açabilirsiniz.
U Ugrugur Decapat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 20 30 Haziran 2018 #3 Teşekkür ederim, kim yaptıysa.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 30 Haziran 2018 #4 Şu anda konu açmış bulunuyorsun. Yanlış yere açmışsındır muhtemelen ve bu uyarı sebebi. Sosyal'e hoşgeldin.
Şu anda konu açmış bulunuyorsun. Yanlış yere açmışsındır muhtemelen ve bu uyarı sebebi. Sosyal'e hoşgeldin.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2018 #5 Alp Çiçek dedi: Şu anda konu açmış bulunuyorsun. Yanlış yere açmışsındır muhtemelen ve bu uyarı sebebi. Sosyal'e hoşgeldin. Genişletmek için tıkla... Hayır, konu açmadı kendisi. Alakasız bir konuya yazdı, taşıdım
Alp Çiçek dedi: Şu anda konu açmış bulunuyorsun. Yanlış yere açmışsındır muhtemelen ve bu uyarı sebebi. Sosyal'e hoşgeldin. Genişletmek için tıkla... Hayır, konu açmadı kendisi. Alakasız bir konuya yazdı, taşıdım