Nasıl Korece öğrenebilirim?

Hocam dil kursları var gidip bilgi alabilirsin ama bilmediğin bir dili öğrenmek zor olacaktır. Basit kelimeler ile başlayabilirsin ya da telefonuna uygulama indirerek öğrenebilirsin. Bence @Quadrom08 hocamın dediği gibi İngilizceni geliştirmek senin için daha iyi olacaktır.

Haklısınız. İngilizce daha önemli. Diyelim ki bir gün işiniz İngiltere'ye düştü. Korece sizi kurtarmayacak. Çin'de bile anlaşamayacaksınız. Ha Kuzey Kore'ye denek olacağım diyor iseniz o başka. (!)

Nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz? Babanızın izni olmadan pasaport çıkartamazsınız ve kimlik kartınızla Kore'ye gidemezsiniz. Yurt dışına gitmek çocuk oyuncağı değil. Fazla para ister.

Hocam her şey sırayla. İş için İngiltere'ye gideceğim üniversite veya sonrasında. Orada kazandığım parayla Kore'ye gideceğim. Ailem de bunu destekliyor.

Güney Kore hocam.

Hocam her şey sırayla. İş için İngiltere'ye gideceğim üniversite veya sonrasında. Orada kazandığım parayla Kore'ye gideceğim. Ailem de bunu destekliyor.
O zamana kadar ölmezseniz gidersiniz. 8-9 yılda bitiremezsiniz.

Bu arada gelecek hayallerim ile dalga geçmek zorunda değilsiniz gülme emojisi atanlar. İçinizden gülebilirsiniz.
O zamana kadar ölmezseniz gidersiniz. 8-9 yılda bitiremezsiniz.

O yüzden temelimi erken hazırlıyorum.

Hocam hayaller tabii ki güzeldir fakat iş için İngiltere'ye gitmek fazlasıyla zor yani gideceğim diyerek gidilmiyor maalesef neden seni alsın İngiltere neden senden daha iyi binlerce kişiyi değil de seni hayata hep kendi açınızdan bakıyorsunuz İngiltere de sizi almak için gün sayıyordu zaten öncelikle hayatınızda bir başarınız olsun ki diğer bir ülke sizi almak istesin.

İstediğim meslekler; kitap yazarlığı, kaptanlık (gidiş sebebim), film oyunculuğu, film senatristi.

İstediğim meslekler; kitap yazarlığı, kaptanlık (gidiş sebebim), film oyunculuğu, film senatristi.

Size bu saydığınız meslekleri olamayacağınız için binlerce neden sayabilirim en küçük örnek olarak film oyunculuğu öyle basit bir şey değil neden sen yani hocam boyun 190 mı kilon 85 mi baklavaların mı var gözün mavi mi neden seni seçsin ki o adam.

Hayallerinizi daha basite indirgeyin mesela en baştan LGS'den güzel bir puan alıp iyi bir liseye gitmeyi ardından orada başarılarınızı göstererek üniversiteyi yurt dışında okumayı planlayın.

Mesela okuduğum lise de 12'lerden bir arkadaş TÜBİTAK 1. oldu ve Amerika'ya davet edildi bu bir başarıdır o arkadaşın önü açıktır.

Ne özelliğiniz var mesela neden insanların senin yazdığın kitapları alsın ?

Ben filmleri çok ama çok seviyorum ve kısa süre içerisinde güzel senaryolar üretebiliyorum. Ayrıca ben film tarihi için her türlü fedakarlığa hazırım ve oyunculuğumu üst düzeye taşımak için kilo almaya vermeye saçlarımı değiştirmeye ve hatta estetik yaptırmaya bile hazırım. Ayrıca yine filmler sağ olsun gemilerin özellikle büyük ve batan gemilerin meraklısı oldum. İngiltere bir liman ülkesi. Bu nedenle iyi bir çalışma sonucu başarabileceğimi düşünüyor ve inanıyorum.

Merhaba,
İlginizi çekerse Abdurahman Esendemir'e ait Asialogy sitesinde ücretsiz olarak Korece ve Japonca anlatım videolu dersleri mevcut. Sizin isteğinize bağlı olarak ücretli kitapları da mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…