Nasıl Kurumsal Fiber Bağlattık?

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.471
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Kurumsal-Fiber-Hiz-Testi-1920x1080.jpg

10 yıldan beri yayıncılık yapıyoruz ve 7 yıldır da videolarımızı 4K çözünürlükte yüklüyoruz fakat 2021 yılına kadar fiber internetimiz hiç olmadı! Bu durum canımızı o kadar çok sıkıyordu ki, Starlink kayıtları açılır açılmaz kayıt yaptırdık. Uydudan internet güzel olsa da hiçbir şey fiberin sunduğu düşük gecikmenin yanına yaklaşamıyor. İşte bu yüzden Ocak 2021 yılında TurkNet’in […]

Devamı: Nasıl Kurumsal Fiber Bağlattık?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Darısı bizim başımıza. Ben de Fİber 1 Gbps kullanıyorum, Vodafone (Turkcell altyapısı üzerinden). Ancak Upload 30 Mbps. İzmirde de yaygınlaşabilse keşke bu Turknet. Tekellerden bıktık.
 
Darısı bizim başımıza. Ben de fiber 1 Gbps kullanıyorum, Vodafone (Turkcell altyapısı üzerinden). Ancak upload 30 Mbps. İzmir'de de yaygınlaşabilse keşke bu TurkNet. Tekellerden bıktık.

TurkNet'de Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Kendi altyapıları da var ama bir sıkıntı olduğunda Türk Telekom ile iletişime geçiyorlar, iş uzuyor.
 
TurkNet'de Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Kendi altyapıları da var ama bir sıkıntı olduğunda Türk Telekom ile iletişime geçiyorlar, iş uzuyor.
Tekellik yapıyorlar işte. Şimdi maliyetler muazzam arttığı için firmalar yapısal yatırım da yapmıyorlar. Bizim apartmanda Turcell Fiber var, diğerleri onun altyapısnı kullanıyor. Switchde port kalmamış bazı daireler bakır kabloya mahkum kaldılar. Hiç bir firma da sallamıyor.
 

Geri
Yukarı