Nasıl memur olunur?

Q klavye olmaz mı?

İsterseniz olur ama inanın hızlı yazım konusunda F klavye daha iyidir. Tabii herkes için farklı oluyor bu durum. Yine de zorunluluğunuz yok ben 3 dakikada 90 yazarım diyorsanız Q ile de girebilirsiniz

İsterseniz olur ama inanın hızlı yazım konusunda F klavye daha iyidir. Tabii herkes için farklı oluyor bu durum. Yine de zorunluluğunuz yok ben 3 dakikada 90 yazarım diyorsanız Q ile de girebilirsiniz

Peki yazarken büyük harf falan dikkat ediyor musunuz?

Peki yazarken büyük harf falan dikkat ediyor musunuz?
Girmiş olduğunuz komisyonun şartları geçerli oluyor ama hiçbir komisyon büyük harf küçük harf ayrımı yapmıyor. Yani dikkat edilmiyor

Adalet Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlanıyor. Ayrıca haberlerde çıkıyor. Bazı sosyal medya sitelerinde katiplikte alakalı gruplar var. Örneğin faveboonta zabit katipliği grubu vardı. Oraya girip yardımlaşmadan faydalanabilir siniz.

@333365, hocam siz ne dersiniz?

@333365, katip olmak için ne yapmalıyım bir bilgin var mı?

Son düzenleme:
Ortaöğretim KPSS açıklandı ve 80 puan almışım. Memur olmak için ne yapmalıyım?

@Turgineer

Bölümün ne? Eğer ki meslek lisesi mezunuysan bölümünden alım olabilir onun haricinde lise KPSS ile gardiyan, hizmetli, şoför, aşçı, askeri personel olabilirsin.

Bölümün ne? Eğer ki meslek lisesi mezunuysan bölümünden alım olabilir onun haricinde lise KPSS ile gardiyan, hizmetli, şoför, aşçı, askeri personel olabilirsin.

AÖL mezunuyum. Katiplik olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…