Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 6 Mart 2017 #1 Nasıl moderator olabilirim? Masaüstü bölümünde, Moderator olmak, sosyal insanlarına daha çok yardımcı olmak istiyorum. Sayın @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @MF. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu görev için gerekli şartları, yerine getirmeye hazırım.
Nasıl moderator olabilirim? Masaüstü bölümünde, Moderator olmak, sosyal insanlarına daha çok yardımcı olmak istiyorum. Sayın @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @MF. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu görev için gerekli şartları, yerine getirmeye hazırım.
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 6 Mart 2017 #2 Yöneticiler uygun gördükleri kişilere "MOD" veriyorlar diye biliyorum ben.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 6 Mart 2017 #3 Xamazunga dedi: Yöneticiler uygun gördükleri kişilere "MOD" veriyorlar diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Peki bu kişileri nasıl seçiyorlar?
Xamazunga dedi: Yöneticiler uygun gördükleri kişilere "MOD" veriyorlar diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Peki bu kişileri nasıl seçiyorlar?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Mart 2017 #4 Frosa dedi: Peki bu kişileri nasıl seçiyorlar? Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz cevapların kalitesi, bu cevapların konuyu çözmede etkisi, tecrübeniz gibi noktalara bakıyoruz. Öte yandan şu anda moderatör kadrosu epey dolu.
Frosa dedi: Peki bu kişileri nasıl seçiyorlar? Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz cevapların kalitesi, bu cevapların konuyu çözmede etkisi, tecrübeniz gibi noktalara bakıyoruz. Öte yandan şu anda moderatör kadrosu epey dolu.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 6 Mart 2017 #5 Recep Baltaş dedi: Verdiğiniz cevapların kalitesi, bu cevapların konuyu çözmede etkisi, tecrübeniz gibi noktalara bakıyoruz. Öte yandan şu anda moderatör kadrosu epey dolu. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten ben bu belirtiğiniz kriterlere uymaya özen gösteriyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2017
Recep Baltaş dedi: Verdiğiniz cevapların kalitesi, bu cevapların konuyu çözmede etkisi, tecrübeniz gibi noktalara bakıyoruz. Öte yandan şu anda moderatör kadrosu epey dolu. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten ben bu belirtiğiniz kriterlere uymaya özen gösteriyorum.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 6 Mart 2017 #6 Ben yetkili olmadan da insanlara yardim edilebilecegini düsünenlerdenim.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #7 ''krdş modluk ver'' diyince mod olabiliyorsun
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #8 FurkanEmir41 dedi: ''krdş modluk ver'' diyince mod olabiliyorsun Genişletmek için tıkla... Eğer iyi bir çocuk olabilirsen belki sende bir gün mod olabilirsin evlat.
FurkanEmir41 dedi: ''krdş modluk ver'' diyince mod olabiliyorsun Genişletmek için tıkla... Eğer iyi bir çocuk olabilirsen belki sende bir gün mod olabilirsin evlat.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #9 Uslu bir çocuk olursan moderatörleri görebilirsin
T TechnoBey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 1.210 Makaleler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2017 #10 Yastığının altına süt dişini bırakırsan moderatörler akşam GTX1080 ile değiştiriyormuş