berkayyytrk1 Zeptopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 Arkadaşımla astrooner oynayacaktım ben Xbox Game Pass'dan aldım o ise Steam'den ve beraber oynayamıyoruz şu anda nasıl düzeltebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
Arkadaşımla astrooner oynayacaktım ben Xbox Game Pass'dan aldım o ise Steam'den ve beraber oynayamıyoruz şu anda nasıl düzeltebiliriz?
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #2 Maalesef birlikte oynayamıyorsunuz. Belki bir yöntem vardır ama ben yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS berkayyytrk1 Zeptopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 Hersiti dedi: Maalesef birlikte oynayamıyorsunuz. Belki bir yöntem vardır ama ben yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ama 2mizde pcden oynuyoruz Artı 0 Eksi
Hersiti dedi: Maalesef birlikte oynayamıyorsunuz. Belki bir yöntem vardır ama ben yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ama 2mizde pcden oynuyoruz
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #4 berkayyytrk1 dedi: ama 2mizde pcden oynuyoruz Genişletmek için tıkla... Çapraz Platform Desteği sunmuyor o oyuna Xbox. Artı 0 Eksi
berkayyytrk1 dedi: ama 2mizde pcden oynuyoruz Genişletmek için tıkla... Çapraz Platform Desteği sunmuyor o oyuna Xbox.