Amacın ne bilmiyorum, bilmek de istemiyorum açıkçası.
Kendimi bildim bileli oyun, 3D model ve animasyon sektöründe olan biriyim. Bildiğiniz tüm animasyon ve modelleme programlarını kullanmış; hangisinin nerede, ne amaçla kullanıldığını bilen biriyim. Burada da Hyper adlı arkadaşın amacı Source oyun motorunu kullanan oyunlara yapılmış atölye öğelerinden (örneğin Garry's Mod, Insurgency vs.) modelleri alıp "reload" animasyonu eklemek ve render almak (en azından birkaç sene öncesine kadar, şu an oyun şirketleri için animasyon üretmeye kadar gitmiş, tebrik etmek lazım.). Belki de modelleri bile kendi yapıyordur (troll şarjörlerden bahsetmiyorum, onları kendi yaptığı çok açık zaten.), kişi hakkında o kadar bilgim yok. Bunu ilk saniyesinde tahmin etmek hiç de zor değil benim için.

ki bu tür animasyonlar yapan yüz binler var YouTube'da, bu arkadaş da onlardan biri.
Ayrıca kanalda troll amaçlı videolar var. Adam "nasıl bu animasyonları yapıyorsun?" Sorularına karşı kullandığı animasyon programının nasıl
kullanmaması gerektiğini espirili bir şekilde anlatmış. İzlemeden video atacak birisi değilim, konu ilk açıldığında kanalına gidip birkaç videosunu izlemiştim zaten.