fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #11 Singua dedi: Hocam RDR2'yi nasıl 3 aydır oynuyorsunuz? 1 haftada bitirdim hikayeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam siz nasıl 1 haftada bitirdiniz asıl? 1 hafta boyunca akkşama kadar full+full RDR2 mi oynadınız?
Singua dedi: Hocam RDR2'yi nasıl 3 aydır oynuyorsunuz? 1 haftada bitirdim hikayeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam siz nasıl 1 haftada bitirdiniz asıl? 1 hafta boyunca akkşama kadar full+full RDR2 mi oynadınız?
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Mart 2023 #12 fermaNga dedi: Hocam siz nasıl 1 haftada bitirdiniz asıl? 1 hafta boyunca akkşama kadar full+full RDR2 mi oynadınız? Genişletmek için tıkla... 50 Saat sürdü hikaye hocam.
fermaNga dedi: Hocam siz nasıl 1 haftada bitirdiniz asıl? 1 hafta boyunca akkşama kadar full+full RDR2 mi oynadınız? Genişletmek için tıkla... 50 Saat sürdü hikaye hocam.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #13 Singua dedi: 50 Saat sürdü hikaye hocam. Genişletmek için tıkla... Tüh ya, 30 saatim var. Yaklaştım mı sona ?
Singua dedi: 50 Saat sürdü hikaye hocam. Genişletmek için tıkla... Tüh ya, 30 saatim var. Yaklaştım mı sona ?
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Mart 2023 #14 fermaNga dedi: Tüh ya, 30 saatim var. Yaklaştım mı sona ? Genişletmek için tıkla... Yaklaşmış olabilirsiniz hocam ben yan görev yapmadım. Yapmanızı tavsiye ediyorum çok pişmanım arthur ile yapmadığıma.
fermaNga dedi: Tüh ya, 30 saatim var. Yaklaştım mı sona ? Genişletmek için tıkla... Yaklaşmış olabilirsiniz hocam ben yan görev yapmadım. Yapmanızı tavsiye ediyorum çok pişmanım arthur ile yapmadığıma.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #15 Singua dedi: Yaklaşmış olabilirsiniz hocam ben yan görev yapmadım. Yapmanızı tavsiye ediyorum çok pişmanım arthur ile yapmadığıma. Genişletmek için tıkla... Ne görürsem yapmaya çalışıyorum hocam, boş bırakmıyorum oyunu.
Singua dedi: Yaklaşmış olabilirsiniz hocam ben yan görev yapmadım. Yapmanızı tavsiye ediyorum çok pişmanım arthur ile yapmadığıma. Genişletmek için tıkla... Ne görürsem yapmaya çalışıyorum hocam, boş bırakmıyorum oyunu.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #16 jhonnydepp dedi: Yani sorum şu, bir başka oyunu bitirmeye çalışırken diğer başka bir oyunu bitirmeye çalışıyor musunuz? Yoksa bir oyuna odaklı mı kalıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyuna bağlı, Demon's Souls varken başka oyuna bakmam mesela.
jhonnydepp dedi: Yani sorum şu, bir başka oyunu bitirmeye çalışırken diğer başka bir oyunu bitirmeye çalışıyor musunuz? Yoksa bir oyuna odaklı mı kalıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyuna bağlı, Demon's Souls varken başka oyuna bakmam mesela.
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 5 Mart 2023 #17 jhonnydepp dedi: Yani sorum şu, bir başka oyunu bitirmeye çalışırken diğer başka bir oyunu bitirmeye çalışıyor musunuz? Yoksa bir oyuna odaklı mı kalıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tam çözüm yaparak ama ağır ve hantal oyunlar oynamam. Örneğin RDR 2. Zaman kaybı ve çok sıkıcı olur.
jhonnydepp dedi: Yani sorum şu, bir başka oyunu bitirmeye çalışırken diğer başka bir oyunu bitirmeye çalışıyor musunuz? Yoksa bir oyuna odaklı mı kalıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tam çözüm yaparak ama ağır ve hantal oyunlar oynamam. Örneğin RDR 2. Zaman kaybı ve çok sıkıcı olur.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 5 Mart 2023 #18 Oynamak istediğim hikayeli oyunları biriktirip 1 ay kampa sokarım kendimi, sırayla tek tek onları bitiririm. Sonra uzun süre tekrar istediklerim birikene kadar arkada yayın, program vb dinlerken dikkat istemeyen çıtır çerez şeylerle takılırım.
Oynamak istediğim hikayeli oyunları biriktirip 1 ay kampa sokarım kendimi, sırayla tek tek onları bitiririm. Sonra uzun süre tekrar istediklerim birikene kadar arkada yayın, program vb dinlerken dikkat istemeyen çıtır çerez şeylerle takılırım.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 5 Mart 2023 #19 Sevdiysem bir oturuşta 7+ saat oynarım.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.683 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #20 jhonnydepp dedi: Yani sorum şu, bir başka oyunu bitirmeye çalışırken diğer başka bir oyunu bitirmeye çalışıyor musunuz? Yoksa bir oyuna odaklı mı kalıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1 oyuna odaklanırım diğer oyunların hikayesi falan girince kafam allak bullak oluyor. KebablıKavurma1 dedi: Sekiro. Erkek adam Sekiro oynar. Genişletmek için tıkla... -Hangi tür oyunlar oynarsın. -Sekiro Sekiro oynarım.
jhonnydepp dedi: Yani sorum şu, bir başka oyunu bitirmeye çalışırken diğer başka bir oyunu bitirmeye çalışıyor musunuz? Yoksa bir oyuna odaklı mı kalıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1 oyuna odaklanırım diğer oyunların hikayesi falan girince kafam allak bullak oluyor. KebablıKavurma1 dedi: Sekiro. Erkek adam Sekiro oynar. Genişletmek için tıkla... -Hangi tür oyunlar oynarsın. -Sekiro Sekiro oynarım.