Nasıl para kazanılır?

18 yaşında altında nasıl borsa oynuyorsun?

Hocam sanayide para vermiyorlar iş öğretiyorlar sanayide çalışarak yorulmak dışında bir şey kazanamazsın ha belki ustana göre cebine 200 Max atarlar günlük oda bilgisayar için değer mi bilmem.

Öyleyse fikrim değişir fakat yorulucam artık. Yorulamasam da seneye yaparım. Teşekkürler söylediğin için.

Evet hocam okul boş evet ama okul boş diyerek zengin olunmuyor bu insanların yaptığı e-ticaret trade vs. bunlar göründüğünden zor işler ve bu işlere kesin gözüyle bakılmaması lazım genç birisi olarak söylüyorum internetten zengin olurum diye hayallere kapılmamak gerek bu bir süreçtir ben bu süreçte yeni dil öğrendim kendimi geliştirdim eğer bir işte ciddiyseniz etrafınızdaki arkadaşlarınız her şeyiniz değişiyor yani bunu göze almanız gerekli okul evet bana göre de boş ama kesinlikle okul boş git ticarete atıl diyen insanları dikkate alma dediğim gibi zengin olursun ama emin ol bu işler okumaktan daha zor.

18 yaşında altında nasıl borsa oynuyorsun?
hocam 17 yaşında dubaiye giden var ve bazı aracı kurumlar buna ebeveyn izniyle hesap açtırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…