Nasıl para kazanılır?

kargamuz

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 15 yaşındayım ve liseyi bırakmayı düşünüyorum. Çünkü okulu bitirdiğim zaman istediğim statüye 40 yaşlarımda ulaşacağımı düşünüyorum. Buna ömrümün çoğunluğu demek okula alternatif olarak ne yapabilirim? İnternetten para kazanma, çalışma, her işi yaparım. Bir ara oyun içi eşyalar satıyordum. Aylık 8-10k getirisi vardı bıraktım. Çünkü verdiğim zamana aldığım para azdı. Kısacası para kazanmak istiyorum. Önerilerinize açığım.

Ne satıyordunuz, o eşyaları kendiniz kasıp mı satıyordunuz yoksa hazır alıp mı? Eğer öyleyse şu anlık bir yerde çıraklık yapmak dışında daha iyi bir gelir kaynağı gözükmüyor yaşınıza bakarsak. Aldığınız para da yaşınıza göre iyimiş.

Merhaba arkadaşlar. 15 yaşındayım ve liseyi bırakmayı düşünüyorum. Çünkü okulu bitirdiğim zaman istediğim statüye 40 yaşlarımda ulaşacağımı düşünüyorum. Buna ömrümün çoğunluğu demek okula alternatif olarak ne yapabilirim? İnternetten para kazanma, çalışma, her işi yaparım. Bir ara oyun içi eşyalar satıyordum. Aylık 8-10k getirisi vardı bıraktım. Çünkü verdiğim zamana aldığım para azdı. Kısacası para kazanmak istiyorum. Önerilerinize açığım.
aylık 8-10k bir oyun için gayet iyi hangi oyunmuş bu? :D

Egitimi birakmak istiyorsan vucudunu kullanabilecegin islerde calis. Insaat, sanayi vs.

Ama ben senin yerinde olsam egitimli sanayici olurdum. Sanayida ustadan dayak yiyip aksam eve geldigimde calistigim ise gore arastirma yapardim. 😎

Hocam ben liseyi bırakmayacağım da yazın sanayi gibi bir yerde çalışacağım bilgisayar parası toplayacağım. Yani demek istediğim sanayi gibi dışarıdan çalışmalısın bence.

Hocam ben liseyi bırakmayacağım da yazın sanayi gibi bir yerde çalışacağım bilgisayar parası toplayacağım. Yani demek istediğim sanayi gibi dışarıdan çalışmalısın bence.

Hocam sanayide para vermiyorlar iş öğretiyorlar sanayide çalışarak yorulmak dışında bir şey kazanamazsın ha belki ustana göre cebine 200 Max atarlar günlük oda bilgisayar için değer mi bilmem.

Senin gibi düşünen milyonlarca genç var, bunlardan belki 100 belki 10000 tanesi başaracak sen de onların hikayesini dinleyeceksin ama kalanların adını sanını kimse duymayacak. Herkes okul boş kendi kendime para kazanırım yanılgısına kapılmış ama hayat bu kadar toz pembe değil. Kimse 40'ında A101'de, dönercide veya artık aklına neresi gelirse orada çalışmak istemezdi, seninki gibi hayallerle bu yola çıktılar ama sonuç ortada. Karar senin.

İstediğin statüye 40 yaşında ulaşmak senin için yeterli değil mi? Bu devirde insanlara para kazanmayı o kadar kolay bir şeymiş gibi gösteriyorlar ki artık insanlar istedikleri hayata 40'lı yaşlarından önce gelmek istiyor. 30'lu yaşlarında hayatını yaşan insanlar ya babadan zengin ya da şanslı insanlar. Bir kişi kendi emeğiyle çalışarak 40 yaşında istediği konuma gelebiliyorsa ne mutlu ona. Genç yaştan çalışmaya başlamak gayet güzel ona laf yok. Bende şu an belimi kırıp inşaatta çalışıyorum. Ve yani 25 yaşımda istediğim yerde olamadığımda üzülmek yerine devam edeceğim. Bu yaştan yapabileceğin tek şey bir işi öğrenmek olur. Sermayen olacağını sanmıyorum ondan bir işi öğrenmeni söylüyorum. Eğer ki sermayen varsa iş kurmayı da düşünebilirsin. İş adamları batıp eksi seviyelerden 5 6 yıl içinde milyonluk adamlar olabiliyorlar. 40 yaşına kadar çalışıp istediğin statüye ulaşamamış olabilirsin ama 45'inde emin ol istediğin yerde olacaksın. Ve 45 yaşında bir kişiyi de yaşlı olarak sakın görme. Ortalama bir insanın henüz ömrünün yarısı eder.

Hocam aktif 1 yıldır trade (borsa) ile uğraşıyorum forex kripto endeksler her alanda varım istersen sana bu konuda bilgi verebilirim yalnız şunu söyleyeyim bu iş düşündüğünden daha zor 17 yaşındayım bu piyasayla alakalı çok bilgim var profitable (düzenli para kazanma) değilim ama dediğim gibi bu alanda bilgiliyim sadece şunu söyleyeyim başarması zor ama ödülü çok fazla kolay paranın en zor yolu yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı