18 yaşından küçüğüm. Shopier'dan dijital ürün satmak istiyorum. Nasıl şahıs şirketi açabilirim? Ayrıca belli bir gelire kadar vergi mükellefi olunabiliyor diye biliyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
18 yaşından küçüğüm. Shopier'dan dijital ürün satmak istiyorum. Nasıl şahıs şirketi açabilirim? Ayrıca belli bir gelire kadar vergi mükellefi olunabiliyor diye biliyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
e-Devlet şifresi alabilen herkesin şahıs şirketi açabileceğini biliyorum. e-Devlet şifresi alabilmek için gerekli olan yaş 15. anne ve babanın imzasıyla 15 yaşından büyük olan kişilerin şirket açabileceğini biliyorum. Ancak şahıs şirketini açmak için ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Sadece anne ve babanın imzası ile 15 yaşından büyük olanların şirket açabileceğini biliyorum.
Babanızın adına veya kendi adiniza notere başvurarak açabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için mali müşavire danışmanız daha iyi olur keza sizin muhasebenizi yapacak biri de lazım.
Babanızın adına veya kendi adiniza notere başvurarak açabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için Mali müşavire danışmanız daha iyi olur keza sizin muhasebenizi yapacak biri de lazım.
Mükellef adlı siteden bir müşteri temsilcisiyle görüştüm. 18 yaşından küçükler mükellef adlı siteden şirket kurulumu gerçekleştiremiyormuş. Notere başvurarak halletmeye çalışacağım.