Nasıl Sakin Olunur?

Önce 3 adet yumurta kırıyorsun, beyazını ayırıyorsun, sonra alın bölgesine sürüyorsun, üstüne de alabalığı yarıp, alnına basıyorsun sarıyorsun. Bunu hiç çıkarmıyorsun, yanına yaklaşan olmaz zaten.:D

Sakinleşmek istiyorsan, daha bu adamı izle. Meditasyon gibi her şeyi unutturur.:ROFL:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence sinir olduğunda sinir olduğunu bildiğin için daha çok sinir olacaksın o yüzden kendini motive et. "Ben sakinim, ben sakinim..." Aklıma gelen bu. İnşAllah işine yarar dostum. [emoji4]

İnsanlara faydalı olun.

Bir ideal benimseyin.

Faydalı olmak, insanı acayip sakinleştiriyor.

Dünyadaki majör problemler nelerdir ve bunları çözmek için ne gibi katkılarda bulunabilirim, şeklinde düşünün.

Modern yüzyılın en başarılı teknoloji liderlerinden biri olan Elon Musk, yaşamak, problem çözmekten başka bir şey değildir diyor, sürekli.

''...sadece insanların hayatını kolaylaştıracak, kullanışlı şeyler yapmaya çalışıyorum.''

Mars'ta yaşam projesi ile alakalı olarak bile kibir göstermeyip,

''...ben bir kurtarıcı falan değilim. Sadece geleceğe bakarken kendimi iyi hissetmek istiyorum, o kadar.''

Diyor.

Sözün özü,

Problem çözün. :D

Mesela örnek verecek olursam bir çocuk bana vurup vurup kaçıyor ne yapmalıyım böyle bir durumda? Yada yine aynı çocuk yemeğime ben yokken acı biber boşaltıyor.

Mesela örnek verecek olursam bir çocuk bana vurup vurup kaçıyor ne yapmalıyım böyle bir durumda? Yada yine aynı çocuk yemeğime ben yokken acı biber boşaltıyor.
O "bir çocuk" büyük ihtimal kardeşin. :D

Ona bir ilacımız yok maalesef. :kahve:

Tek yöntem baskı kurabilmeyi başarabilmek. Tavsiyem bir dövüş sporuna başla. Zamanla senden korkmaya başlayacaktır zaten. Ne kadar güçlü olmaya başladığını, hangi teknikleri öğrendiğini onun da bulunduğu ortamlarda anlat, gerekirse sergile. Emin ol zamanla onun sana karşı bir saygısı oluşmaya başlayacaktır. ;)

O "bir çocuk" büyük ihtimal kardeşin. :D

Ona bir ilacımız yok maalesef. :kahve:

Tek yöntem baskı kurabilmeyi başarabilmek. Tavsiyem bir dövüş sporuna başla. Zamanla senden korkmaya başlayacaktır zaten. Ne kadar güçlü olmaya başladığını, hangi teknikleri öğrendiğini onun da bulunduğu ortamlarda anlat, gerekirse sergile. Emin ol zamanla onun sana karşı bir saygısı oluşmaya başlayacaktır. ;)
Yok o "bir çocuk" kardeşim değil. Bu arada zaten 3 aydır boksa başladım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı