Nasıl sesli ve uğraşılmış video yapılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Şu an YouTube kanalım 5 yılına girecek ve birkaç tane video dışında hiç adamakıllı pek uğraşmadım ama en azıdan prim yapmadan bir yere gelmeye çalıştım ve sesli olarak video yapmak istiyorum. Şöyle sıkıntı vardı ben Allahın her günü tuhaf sesler çıkartıyorum ve dalga konusu olmak istemiyorum ne yapmam gerek? (istersem CapCut yapabilirim ama uğraşmak istiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir öneride bulunabilmemiz için bize biraz bilgi vermeniz gerekiyor.

Mesela yapmak istediğiniz videonun konusu nedir?
Benzer videolar daha önce yapılmış mı?
Seslendirmeyi doğaçlama mı yapmayı düşünüyorsunuz yoksa metin hazırlayıp okuyarak mı?
Daha önce sözlü olarak bir sunum tecrübeniz var mı?
Hangi ekipmanlarınız mevcut veya hangilerini edinmeniz gerekiyor?
Video düzenleme yazılımı olarak aklınızda ne var? Tecrübeniz var mı?

Bir öneride bulunabilmemiz için bize biraz bilgi vermeniz gerekiyor.

Mesela yapmak istediğiniz videonun konusu nedir?
Benzer videolar daha önce yapılmış mı?
Seslendirmeyi doğaçlama mı yapmayı düşünüyorsunuz yoksa metin hazırlayıp okuyarak mı?
Daha önce sözlü olarak bir sunum tecrübeniz var mı?
Hangi ekipmanlarınız mevcut veya hangilerini edinmeniz gerekiyor?
Video düzenleme yazılımı olarak aklınızda ne var? Tecrübeniz var mı?

Yeni başlayan için Black metal olacaktır ve genellikle aklımda olan okuyucam ve tek başındayım edit konuşu işe az çok biliyorum.

Yeni başlayan için Black metal olacaktır ve genellikle aklımda olan okuyucam ve tek başındayım edit konuşu işe az çok biliyorum.

Eskiden sesli olarak video çekmiştim ama video gizlide.

@InfernalForbannelse Bu konuda benim tavsiyem ilgili bölüme "Yeni Başlayanlar İçin Black Metal" başlıklı bir konu açmanız ve içeriğini olabildiğince zengin tutmanız olur. Konuya yazarken nasıl bir sıralama izlemek istediğinizi görüp kendi anlatımınızı değerlendirebilirsiniz. Ayrıca video olarak yayınlamadan önce Sosyal sakinleri tarafından geri dönüş alabilirsiniz.

Ses için iyi bir mikrofon zorunlu değil. Duraksamadan, akıcı bir biçimde anlatıyor olmanız daha önemli.

Slayt şeklinde bir video formatı düşünüyorsanız doğrudan PowerPoint veya alternatifleri üzerinden hazırlayıp ekran kaydı alarak da yapabilirsiniz. Elbette CapCut vb. kullanarak da hazırlanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı