Nasıl sigaradan uzak durabilirim?

Çok havalısın ya. Kafa kıyak filan, keşke senin gibi olabilsem.

Tamam da burada dalga geçilecek bir durum olduğunu görmüyorum. Sadece sizden farklı olarak bazı büyüklerden örnek almak istiyordum.

"Moruq anlıyor musun narcos falan, şimdi hep beraber pederin cebinden aşırdığımız dallar eşliğinde kafamız güzelmiş gibi davranalım." :)

Cidden böyle fikirleştiğimi düşünecek kadar "akıllı" olamazsınız. Ben böyle düşünsem bu konuyu neden açayım ki?

"Moruq anlıyor musun Narcos falan, şimdi hep beraber pederin cebinden aşırdığımız dallar eşliğinde kafamız güzelmiş gibi davranalım." :)

Tamam şimdi anladım. Müslüm Gürses sandım fotoğraftakini en iyisi gözleri kontrol ettireyim.

Gayet normal. Evde kalmayı deneyin. Dışarı çıktığınızda içine çekiyor. Evde içemeyeceğinizden dolayı isteyeceksiniz ama içemeyeceksiniz. Birkaç gün böyle olduktan sonra unutuyorsunuz zaten. Zaten anlattıklarınıza göre 7/24 içen veya içme isteği duyan biri değilsiniz.

İraden zayıf.
Yıl olmuş 2023, artık sigaranın ne biçim zararlı olduğu gayet biliniyor. Bu dönemde kim niye başlar ki? "Arkadaş" gibi kolay bir topluluğun seni etkilemesi açıkçası çok kötü.

1677333789455.jpeg

Bu da olabilir.

Sadece sigaranın kafayı güzel yapmasından dolayı içiyorum.
Sigarayla kafayı bulanı da ilk defa sizden duydum, siz bağımlısınız bu arada, direkt canınız iştahla çekiyor.
Abi aileniz sizi hiç mi denetlemiyor mu, 19 yaşında eşek kadar herifim ilkini bu sene yazın içtim.
Uzak durmanın yolu uzak durmak, sigara istediğiniz anlar boş vakitleriniz oluyorsa hobi edinin, ki sporcuymuşsunuz zaten bu çok hoş vücudunuzu çöpe atmayın.

Hocam kafa bulmak o anlamda kast etmiyorum. Sadece oksigen seviyesi düşdüğünden insan bir garip oluyor. Denetliyor hocam fakat bana inandıklarından dolayı şüphelenmiyorlar.
Anlıyorum hocam, dediğim gibi uzak durun özellikle o yaşlarda çok kötü. Ergenlikle beraber irade de azalıyor haliyle. Yapmayın ve ailenizle konuşun.

Millet de sigara kullanan lanetleniyormuş gibi konuşmuş, düzenli içmiyorsan (1 ay içmesen bile umrunda olmamalı örneğin) bir şey olmaz hocam. Ben de ara sıra 1-2 dal içiyorum, yaşattığı hissi seviyorum. Ara sıra 2 dal içtin diye akciğerin hortlayacak/gırtlak kanseri olacaksın diye bir şey yok. Ama düzenli içiliyorsa geçmiş olsun. Ciğerler sağlamsa bile bir süre sonra perte çıkıyor, ondan beteri ileride gırtlak kanseri riskini muazzam derecede arttırıyor. Her şey kararında güzel.

Millet de sigara kullanan lanetleniyormuş gibi konuşmuş, düzenli içmiyorsan (1 ay içmesen bile umrunda olmamalı örneğin) bir şey olmaz hocam. Ben de ara sıra 1-2 dal içiyorum, yaşattığı hissi seviyorum. Ara sıra 2 dal içtin diye akciğerin hortlayacak/gırtlak kanseri olacaksın diye bir şey yok. Ama düzenli içiliyorsa geçmiş olsun. Ciğerler sağlamsa bile bir süre sonra perte çıkıyor, ondan beteri ileride gırtlak kanseri riskini muazzam derecede arttırıyor. Her şey kararında güzel.
Hocam arkadaş az içiyor iyi güzel ama birincisi yaşı küçük, ikincisi sporcu üçüncüsü ise aşırı istek sonucu bırakmasına rağmen dönme var ve bu bağımlılık, ben de arada bir iki dal otlanırım da bu kötü bir yol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı