Uzun aralıklarla içtiğin için başın dönüyor, sürekli içersen dönmez.Sadece sigaranın kafayı güzel yapmasından dolayı içiyorum.
Uzun aralıklarla içtiğin için başın dönüyor, sürekli içersen dönmez.Sadece sigaranın kafayı güzel yapmasından dolayı içiyorum.
Sadece sigaranın kafayı güzel yapmasından dolayı içiyorum.
Sigaranın o kadar zararlı olduğuna inanmıyorum.Acilen azaltmaya çalışın. 50 yaşına gelmeniz zor olur yoksa.
Çok havalısın ya. Kafa kıyak filan, keşke senin gibi olabilsem.Sadece sigaranın kafayı güzel yapmasından dolayı içiyorum.
Katılıyorum.Sen yalnızca küçük bir özentisin, sırf arkadaşlarından geri kalmamak için içiyorsun. Çevremde alkol kullanan da var sigara kullanan da var, sigarayı yanımda içirtmem eğer kapalı alansa çünkü pasif içici olmaktan nefret ediyorum. Arkadaşlarım da durumu gayet iyi anlıyor ve gerektiği gibi davranıyor. Ergenlikte bu tür durumlar normaldir, profil fotoğrafın zaten açıklıyor. Neyse kendini geliştirebileceğin başka şeyler bul, sigara içip içmeme kafada bitiyor ve sen açık açık içmek istiyorsun bu durumda bir şey yapamayız.
Çok havalısın ya. Kafa kıyak filan, keşke senin gibi olabilsem.
Daha bağımlı değilsin acil bırak ilerde sıkıntı çekersin.Sadece sigaranın kafayı güzel yapmasından dolayı içiyorum.
Bir gün öğrenince sigara içene yaklaşmaya korkarsın.Sigaranın o kadar zararlı olduğuna inanmıyorum.
Ergenlikte bu tür durumlar normaldir, profil fotoğrafın zaten açıklıyor.
Durduk yere neden adamın profil fotoğrafına salladın ki,
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.