Nasıl sigaradan uzak durabilirim?

Sigara içen arkadaşlarınız varsa ve sizi etkiliyorsa ayrıca uzakta duramıyorsanız sizi uzak durmanız konusunda şevklendirecek insanlar edinin. Üsteki arkadaşında dediği gibi sporcu arkadaşlar çok iyi olur. Birbirinize destek çıkarsınız. Bir amaç uğruna sigaraya ilişmessin.

Sen yalnızca küçük bir özentisin, sırf arkadaşlarından geri kalmamak için içiyorsun. Çevremde alkol kullanan da var sigara kullanan da var, sigarayı yanımda içirtmem eğer kapalı alansa çünkü pasif içici olmaktan nefret ediyorum. Arkadaşlarım da durumu gayet iyi anlıyor ve gerektiği gibi davranıyor. Ergenlikte bu tür durumlar normaldir, profil fotoğrafın zaten açıklıyor. Neyse kendini geliştirebileceğin başka şeyler bul, sigara içip içmeme kafada bitiyor ve sen açık açık içmek istiyorsun bu durumda bir şey yapamayız.
Sadece sigaranın kafayı güzel yapmasından dolayı içiyorum.
Çok havalısın ya. Kafa kıyak filan, keşke senin gibi olabilsem.

Ailenize anlatın bı sopa atar bırakırsınız. Benim görüşüm bu.

Sen yalnızca küçük bir özentisin, sırf arkadaşlarından geri kalmamak için içiyorsun. Çevremde alkol kullanan da var sigara kullanan da var, sigarayı yanımda içirtmem eğer kapalı alansa çünkü pasif içici olmaktan nefret ediyorum. Arkadaşlarım da durumu gayet iyi anlıyor ve gerektiği gibi davranıyor. Ergenlikte bu tür durumlar normaldir, profil fotoğrafın zaten açıklıyor. Neyse kendini geliştirebileceğin başka şeyler bul, sigara içip içmeme kafada bitiyor ve sen açık açık içmek istiyorsun bu durumda bir şey yapamayız.

Çok havalısın ya. Kafa kıyak filan, keşke senin gibi olabilsem.
Katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı