Nasıl sosyalleşebilirim?

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 18 yaşındayım içine kapanık birisiyim çok fazla konuşmayı sevmem insanlara hemen ısınamıyorum özellikle kızlara. Sosyal aktivitem pek yok para var ama istek yok diyebilirim. Genellikle kızlarla konuşurken çekiniyorum ve geriliyorum heyecan yapıyorum.

Hobilerim: Müzik dinlemek, film izlemek, grafik tasarım okuyorum çizim yapmak ve gezmek (tek başıma)

Kısacası nasıl sosyalleşebilirim insanlarla nasıl kaynaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Spor salonuna gidebilirsin hem bir aktivite olur hem enerjini atarsın vücudunu güzelleştirmeye çok odaklanmazsın bir de sosyalleşebilirsin. Spor salonlarında inanılmaz bir sosyallik var ben düzenli yapıyorum 3 yıldan beri ve bir sürü insan tanımışımdır yani her türlüsünden zengininden fakirine kadar her sesten adam var orada. Zaten bir süre gittikten sonra muhabbet etmeye başlıyorsun ve samimiyet artıyor. Neredeyse her şeyini konuşabileceğin insanlar bile oluyor.
Kız konusunda da hocam ilk den çoğu insan çekinir utanır ama yaptıkça basitleşmeye başlar yani bir süreden sonra kızlarla buluşurken bile heyecanlanmazsınız.

teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…