Nasıl sosyalleşilir?

esra166

Picopat
Daha fazla  
Üniversitedeyken öyle değildi ama yaşadığım şehre gelince arkadaşlarım ve herkesin kendi derdine göre olduğu için eve tıkılı kaldım. KPSS'ye de hazırlanıyorum. Muhtemelen eylülde dershaneye gideceğim ancak Kızılay'ın falan etkinliklerine katılsam mı dedim. Ya da ne yapayım?

Etkinliklere katılmak hayatım boyunca beni en çok sosyalleştiren şey olabilir. Kesinlikle etkinliklere katılın. Dershaneye giderseniz zaten sessiz bir şekilde oturmazsanız orada da rahat sosyalleşirsiniz gibi geliyor.

Etkinliklere katılmak hayatım boyunca beni en çok sosyalleştiren şey olabilir. Kesinlikle etkinliklere katılın. Dershaneye giderseniz zaten sessiz bir şekilde oturmazsanız orada da rahat sosyalleşirsiniz gibi geliyor.
Ünide sosyal biriydim. Ama yaşadığım şehirde toplasan 7-8 arkadaşım var. Hepsi her zaman müsait olmuyor.

Üniversite de sosyal biriydim. Ama yaşadığım şehirde toplasan 7-8 arkadaşım var. Hepsi her zaman müsait olmuyor.

7-8 arkadaş yine iyimiş çok da yalnız değilmişiniz daha da sosyalleşmek istiyorsanız etkinliklere katılın bence işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…