Torrent sitesi açmak istiyorum fakat aklınıza hemen korsan gelmesin.
Benim istediğim site normalde Torrent desteği olmayan dosyaları paylaşmak.
Ana nedeni ise sunucuları yavaş olan büyük dosyaları kendim indirip Torrent ile paylaşmak.
Öncelikle, sunuculardan indirip kendiniz paylaştığınız zaman, çok büyük ihtimalle, daha yavaş olacaktır. Eğer yükleme hızınız olağandan yüksek değilse.
Bedava açılabilir mi bu kısımda emin değilim. Bir alan adı ve sunucu almanız gerekmekte. Ücretsiz açılacak bir torrent sitesi ne kadar hızlı olur bilemem.
Hız daha az olacak, seeder gerekiyor. Dahası ileride telif sorunun da olabilir ve kullanıcı kitlenin sana güvenmesi gerekli. Ücretsiz açmak için Freedom'dan ücretsiz domain alabilirsin ve birkaç ücretsiz hosting sitesi var ama torrent olduğunu anlarlarsa muhtemelen direkt kapatılır.
Hız daha az olacak, seeder gerekiyor. Dahası ileride telif sorunun da olabilir ve kullanıcı kitlenin sana güvenmesi gerekli. Ücretsiz açmak için Freedom'dan ücretsiz domain alabilirsin ve birkaç ücretsiz hosting sitesi var ama torrent olduğunu anlarlarsa muhtemelen direkt kapatılır.
Torrent'i sürekli seedlemek gerekiyor fakat Upload 1 Mbps bile değil.
Torrent indirenler az olursa indirme hızı de mantıken az olur aslında MediaFire gibi sitelere yükleyip nadiren Torrent paylaşmak belki mantıklı olabilir de zaten bunun gibi siteler çok.