M Mrboot Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #11 NoxyOfficial dedi: Hesap almak yerine VP için foxngame, Trendyol tarzı yerlere bakın. Genişletmek için tıkla... Hesap bakmıyorum zaten epin bakıyorum teşekkürler öneriniz için. DarkNight321 dedi: Büyük ihtimal pasif hesap çalınmış olabilir hesap sahibi fark ettiğinde Riot'a ticket atıp geri alacaktır hesabı kesin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Numarası falan herşey bende hesap 0 Dı yani açılıp sadece vp yüklenmiş Mrboot dedi: Hesap bakmıyorum zaten epin bakıyorum teşekkürler öneriniz için. Numarası falan herşey bende hesap 0 Dı yani açılıp sadece vp yüklenmiş Genişletmek için tıkla... Riot'a yazacağım başka bir mailden hesap adı vermeden ne yapmam gerek diye
NoxyOfficial dedi: Hesap almak yerine VP için foxngame, Trendyol tarzı yerlere bakın. Genişletmek için tıkla... Hesap bakmıyorum zaten epin bakıyorum teşekkürler öneriniz için. DarkNight321 dedi: Büyük ihtimal pasif hesap çalınmış olabilir hesap sahibi fark ettiğinde Riot'a ticket atıp geri alacaktır hesabı kesin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Numarası falan herşey bende hesap 0 Dı yani açılıp sadece vp yüklenmiş Mrboot dedi: Hesap bakmıyorum zaten epin bakıyorum teşekkürler öneriniz için. Numarası falan herşey bende hesap 0 Dı yani açılıp sadece vp yüklenmiş Genişletmek için tıkla... Riot'a yazacağım başka bir mailden hesap adı vermeden ne yapmam gerek diye
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #12 Mrboot dedi: Numarası falan her şey bende hesap 0'dı yani açılıp sadece VP yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... İlk mail size verildimi hesap açılırken verildiye sorun olmaz yoksa mailini mi değiştirdiniz.
Mrboot dedi: Numarası falan her şey bende hesap 0'dı yani açılıp sadece VP yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... İlk mail size verildimi hesap açılırken verildiye sorun olmaz yoksa mailini mi değiştirdiniz.
M Mrboot Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #13 DarkNight321 dedi: İlk mail size verildimi hesap açılırken verildiye sorun olmaz yoksa mailini mi değiştirdiniz. Genişletmek için tıkla... İlk maili vermişti diye hatırlıyorum.
DarkNight321 dedi: İlk mail size verildimi hesap açılırken verildiye sorun olmaz yoksa mailini mi değiştirdiniz. Genişletmek için tıkla... İlk maili vermişti diye hatırlıyorum.