Nasıl VR salonu açılır?

Tabii ki hocam ben zaten varsayım olarak söyledim 10 tane 650wluk PC ile gün boyu açık kalsa Max 100 TL yakıyor.

PC'ler gün boyu açık değil zaten. Tüm giderleri çıkarınca günlük iyi para bırakıyor ama. Çünkü 1 sene içinde yanındaki mekanıda alıp genişletti internet kafesini sahiplerden biri.

PC'ler gün boyu açık değil zaten. Tüm giderleri çıkarınca günlük iyi para bırakıyor ama. Çünkü 1 sene içinde yanındaki mekanıda alıp genişletti internet kafesini sahiplerden biri.

Benim de internet kafeci tanıdığım var geçenlerde dükkayınını bilardocuya çevirdi kendisinin problemi yaş kitlesiydi 17 yaş altı'nın girişi yasakmış galiba polislerle çok problem yaşıyordu o yüzden kendisi kapattı bilemiyorum.

Konu uzamadan en azından toplu şekilde nasıl temin edilebileceğini de yazabilecek arkadaşlar olursa en azından ks memnun kalır

Hocam toplu alımı VR internetten kolayda hazır sistemi nasıl yapar bilemiyorum.

Yani 17 yaş altı kişileri almazsa batar normaldir. İnternet kafenin büyük kitlesi -18 çocuklar zaten.

Sistemi 2. el alacak zaten. Hiçbir internet kafeci veya VR kafeci 0 sistem almaz.

2.el toplu bulması çok uğraştırır nasıl temin ediliyor bilmiyorum ben 500bin TL'yi sıfır hesapladım 2.el değil 2.el alırsa 300bin TL ile kapatır gibi.

ban yemişim o yüzden yazamadım arkadaşlar. yorumlarınız için teşekkür ederim . herşeyi en düşük maliyete çekmeye çalışıyorum. zaten vr oyunu yeni olduğu için salona ekstradan belki 2 masa bilardo 2-3 tane simülatör cihazıda eklemeyi düşünüyorum ama maliyeti yükseltiyor bunları ekleyince.

Bana oyun oynata bilecek 20-25 bin civari bir bilgisayar sistemi yetmez mi sadece oyun oynanacak sonuçta RAM+SSD+ekran kartı hepsi bundan ibaret

Konu uzamadan en azından toplu şekilde nasıl temin edilebileceğini de yazabilecek arkadaşlar olursa en azından ks memnun kalır
aynen be kardeşim valla aradığım bu aslında. iş yapma batma gibi herşeyi tüm riskleri göze aldım.

2.el toplu bulması çok uğraştırır nasıl temin ediliyor bilmiyorum ben 500bin TL'yi sıfır hesapladım 2.el değil 2.el alırsa 300bin TL ile kapatır gibi.
2. el değil de sıfırdan dizmek daha mantıklı 2. ellerin sıkıntısı bitmez o yüzden oyun oynatacak bir sistem yeterlli olacaktır her sistemde profesyonel olmasına gerek yok bence.

elektrik masrafının kaynağı bilgisayar sistemleri değil klima ve aydınlatma oluyor. onu da tasarruf edicez bir şekilde artık

Bana göre en mantıklı sistem şekli şu SSD'yi 1 TB yaparsın RAM'i de 32 GB bence okey 16 GB da olabilir ama uzun vaadeli götürmek istiyorsan 32 yapabilirsin toplu nasıl yaparsın bilmiyorum Gaming Gen'le konussan senle anlaşır mı onu da bilmiyorum artık.

AMD Ryzen 5 5600 falan bence çok iş yapmaz fiyat performans 7500F'tir benim gözümde.

Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 kombosuna adam iş yapmaz 7500F al diyo kanka sen forumu quit atsana ya. Adam VR gözlük çalıştıracak bi de iyice uçtun yanii sankii Blender'dan render alıp kendi oyununu yapacak. Arkadaşımız toplu alıp uygun maliyete bitirmek istiyor adama 7500F ile RTX 4060 öneriyorsun yapma gözünü seveyim bi de Ryzen 5 5600'e çok iş yapmaz diyorsun

Fikir çok iyi ama yanlış yer abi yurt dısında zengin bile olabilirsin bu işten ama burada dükkan dönmez.

Fikir çok iyi ama yanlış yer abi yurt dısında zengin bile olabilirsin bu işten ama burada dükkan dönmez.
Hayal olarak kalmasını istemiyorum o yüzden daha çok çalışmak gerekiyor. Elimden geleni yapacağım Allahın izniylede açarım.

Hayal olarak kalmasını istemiyorum o yüzden daha çok çalışmak gerekiyor. Elimden geleni yapacağım Allahın izniylede açarım.
Ben inanıyorum fırsatınız olursa inşallah tekrardan girdi sağlayın gelmek dahi isterim kim bilir bir gün denk gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…