Nasıl yakışıklı olunur?

Evde kendi başıma veya bir uygulamayla kickboks öğrenebilir miyim hangi uygulamaları önerirsiniz.
Hocam evde maalesef pek bir şey olmaz. Çünkü ev konfor demek aç telefonunu video izle ne spor yapıyorsun psikolojisi oluyor. Ve bizden iyisini görmek motivasyon veriyor.

Arkadaşlar ben çirkinim sevdiğim kız var ama o bile benimle dalga geçiyor özelliklerini aşağıda belirtiyorum.

- Boyuma ve yaşıma göre şişmanım.

- Bilgisayar bağımlısıyım.

- Çok duygusalım.

- Çok kötü futbol oynuyorum bu yüzden maçlarda oynatmıyorlar sap gibi kalıyorum ortada.

- Biraz asosyalim.

- Kombin nasıl yapılır bilmiyorum.

Bunları göz önünde bulundurarak bana öneri yaparsanız çok sevinirim iyi akşamlar.

• Spor salonu ve evde eşya taşımak gibi basit işler kilo vermende etkili olur. (üşengeçliği adım adım bırakman lazım eğer üşengeçsen)

• Bilgisayar bağımlılığını azaltmak için daha güzel oyunlarla oyun ihtiyacını daha iyi giderebilirsin.

• Duygusallık kötü değildir ama duygusal olmamak istiyorsan küfürlü oyunlar falan olabilir ayrıca Discord gibi rahat takılacağın ortamlarda rahatça konuş. (ad soyad vermediğin sürece Discord yasaklanmış olsa bile sorun yaşamazsın)
  • Asosyallik için de öncelikle sınıfta kafa dengi bir arkadaşını bul, fiziksel arkadaşın yoksa Discord gibi ortamlarda samimice takılabilirsin yasa dışı ve katı sunuculara girmediğin sürece gayet samimi ortamdır.
  • Kombin için biraz etrafındakileri örnek alabilirsin, mesela üstüne rahat bir tişört altına da rahat bir eşofman alırsan hoş olur ama çok cancanlı olmasın, çok sade de olmasın, çok zıt da olmasın tam zevkine göre yapabilirsin kombinini.

• Spor salonu ve evde eşya taşımak gibi basit işler kilo vermende etkili olur. (üşengeçliği adım adım bırakman lazım eğer üşengeçsen)

• Bilgisayar bağımlılığını azaltmak için daha güzel oyunlarla oyun ihtiyacını daha iyi giderebilirsin.

• Duygusallık kötü değildir ama duygusal olmamak istiyorsan küfürlü oyunlar falan olabilir ayrıca Discord gibi rahat takılacağın ortamlarda rahatça konuş. (ad soyad vermediğin sürece Discord yasaklanmış olsa bile sorun yaşamazsın)
  • Asosyallik için de öncelikle sınıfta kafa dengi bir arkadaşını bul, fiziksel arkadaşın yoksa Discord gibi ortamlarda samimice takılabilirsin yasa dışı ve katı sunuculara girmediğin sürece gayet samimi ortamdır.
  • Kombin için biraz etrafındakileri örnek alabilirsin, mesela üstüne rahat bir tişört altına da rahat bir eşofman alırsan hoş olur ama çok cancanlı olmasın, çok sade de olmasın, çok zıt da olmasın tam zevkine göre yapabilirsin kombinini.

Anladım peki futbol.

Ben şahsen futbol oynamayı seven biri değilim ama bence istiyorsanız oynaya oynaya kendinizi geliştirebilirsiniz (şahsi fikrim dediğim gibi futbolla alakam yok)

Dövüş sporlarıyla bir alakanız var mı?

Gerçek dopamin ile tanışman lazım bu da düzenli sporla sağlıklı beslenmeyle ve pozitif düşünme ile olur dostum.

Futboldan anliyor musunuz?

Peki evde hangi kaynaklardan yararlanmalıyım boks eldiveni var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı