Nasıl zengin olunur?

Ne için çalışacağına bağlı. Evet. Parası dışında yurt dışına çıkmak kolay. LGS sınavında güzel sonuçlar alırsan liseyi yurt dışında okuyabilirsin.

Derslere kafamı yormayı gereksiz buluyorum ve Türkiye'nin eğitim anlayışınıda. Çalışacağım konu insanların ihtiyaçlarını tespit etmek olabilir.

Derslere kafamı yormayı gereksiz buluyorum ve Türkiye'nin eğitim anlayışınıda. Çalışacağım konu insanların ihtiyaçlarını tespit etmek olabilir.
Ders çalışmayacaksan unut. Bu eğitim anlayışını bende sevmiyorum. Yapacak birşey yok. Yurt dışına en kısa sürede fırlamak için ders çalışmalısın.

Önce bir konu belirlemelisin. Yani teknoloji mi, ulaşım mı, haberleşme mi? Bir sürü seçenek var.

Bilgisayar bileşenleri hakkında çok bilgiye sahibim. Yazılım, program falanda az olsa da var. Zaten bunları bilmeden hiçbir yere gelemem orası ayrı.

Sen dersini çalış Üni sınavında derece yap seni herkes kapmaya çalışıyor bu fırsat varken neden vaz geçesin Yurt dışında okursun üniyi.

Her akşam babamla nasıl para kazanacağımı düşünüyoruz. Bir ürünün nasıl tasarlanıp, kağıda döküleceğini konuşuyoruz. İnsanların ihtiyaçları için düşündüğüm ve kağıda döktüğüm fikirleri yorumluyoruz. Mesela bugün çantayı taktığımızda belimizi rahat ve esnek tutan, çantanın yaptığı ağrıyı ortadan kaldıran bir ürün düşündüm. Ve bunu yorumladık. Ama söz var icraat yok. Sizce artık hangi aşamaya geçmeliyim? Yaş 13.

Halk keriz zengin olmanın illa bir yolu bulunur (!)

Yaşınız daha küçük ama illa bir şeyler yapmak istiyorsanız babanızla beraber çalışıp ortaya aklınız da ki ürün ile ilgili bir prototip çıkarmaya çalışın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı