Önce bir konu belirlemelisin. Yani teknoloji mi, ulaşım mı, haberleşme mi? bir sürü seçenek var.Nasıl işte önemli olan bu. Bunları bende düşünüyorum.
Önce bir konu belirlemelisin. Yani teknoloji mi, ulaşım mı, haberleşme mi? bir sürü seçenek var.Nasıl işte önemli olan bu. Bunları bende düşünüyorum.
Ne için çalışacağına bağlı. Evet. Parası dışında yurt dışına çıkmak kolay. LGS sınavında güzel sonuçlar alırsan liseyi yurt dışında okuyabilirsin.
Niye kızdınız ki hem u dünyada sağlık an başka değerli bir şey yok her şey yalan bir tek sağlık
He o zaman bırakıyorum böyle şeyler düşünmeyi. Paşa paşa League Of Legends oynayayım öyle değil mi?
Ders çalışmayacaksan unut. Bu eğitim anlayışını bende sevmiyorum. Yapacak birşey yok. Yurt dışına en kısa sürede fırlamak için ders çalışmalısın.Derslere kafamı yormayı gereksiz buluyorum ve Türkiye'nin eğitim anlayışınıda. Çalışacağım konu insanların ihtiyaçlarını tespit etmek olabilir.
Önce bir konu belirlemelisin. Yani teknoloji mi, ulaşım mı, haberleşme mi? Bir sürü seçenek var.
Belki daha sağlıklı olman için birşeyler icat ederim ne dersin?Niye kızdınız ki hem u dünyada sağlık an başka değerli bir şey yok her şey yalan bir tek sağlık
önemli.
Sen dersini çalış Üni sınavında derece yap seni herkes kapmaya çalışıyor bu fırsat varken neden vaz geçesin Yurt dışında okursun üniyi.Derslere kafamı yormayı gereksiz buluyorum ve Türkiye'nin eğitim anlayışınıda. Çalışacağım konu insanların ihtiyaçlarını tespit etmek olabilir.
Her akşam babamla nasıl para kazanacağımı düşünüyoruz. Bir ürünün nasıl tasarlanıp, kağıda döküleceğini konuşuyoruz. İnsanların ihtiyaçları için düşündüğüm ve kağıda döktüğüm fikirleri yorumluyoruz. Mesela bugün çantayı taktığımızda belimizi rahat ve esnek tutan, çantanın yaptığı ağrıyı ortadan kaldıran bir ürün düşündüm. Ve bunu yorumladık. Ama söz var icraat yok. Sizce artık hangi aşamaya geçmeliyim? Yaş 13.
Nasıl zengin olunacağını bilseydim önce kendim zengin olurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.