Nasıl zengin olunur?

Kurallar: Asla 1 iş ile yetinmeyeceksin.
Evlenmeyeceksin, evcil hayvan edinmeyeceksin.
Paranı asla zevki şeylere harcamayacaksın.(sigara içiyorsan zenginliği unut)
TLC'de çıkıyor aşırı cimri insanlar izlemeni tavsiye ederim.
Klozete su şişesi koymak, maşrapa ile banyo yapmak, ışıkları gerekmedikçe açmamak...
Aylık 3000TL paranı arttırabilirsen yılda 36.000TL. Faizle birlikte 10 sene sonunda rahat 500.000TL para biriktirmiş olacaksın. Bu işleme 25 yaşında başlasan 45 yaşında milyonersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ticaret yapacaksın başka bir yolu yok. Maaşlı çalışarak zengin olamazsın ya da tasarrufla zengin olamazsın.
₺'nin düşme sebeplerine üretim yok deniyor ya, bende onu yapıyım o zaman sonuçta Türkiye'deki boş evler yapılana kadar o paralarla uzaya çıkardık.

Adi ne nezamanlari cikiyor?
Zaten o kanalda hep bu tarz şeyler çıkar. Aşırı cimri insanlar, temizlik hastası insanlar... Bilmiyorum her gün çıkıyordur herhalde. Adı "Aşırı Pintiler".
Denemekdikçe öğrenemeyiz de boş işler.
Hala izlemeni tavsiye ediyorum sadece su ve elektrik değil. Aklına asla gelmeyecek şeyler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı