Nasıl zengin olunur?

Ya da İsviçrede gibi İskandinav ülkelerinde doğabilirsin. Hayata zengin başlıyorsun direkt.

• İhtiyaç duymadığın şeylere para harcama.
  • Evlenme, evcil havyan sahibi olma. İkisi de dert.
  • İmkanın var ise, yurt dışına çıkıp, maaşını Dolar, Euro, Pound falan cinsinden al.
  • Birden fazla işte çalış. Tek ekmek kapısıyla olmaz bu iş.
  • Gereksiz yere enerji tüketme. Faturalar başına patlar.
Biz fakirler, zenginlerin durumundan anlamıyoruz. Bill Gates'e mail yollamak lazım:D

İşçi statüsündeki bir insanın zengin olması zor. Bu zenginliği nasıl tanımladığına da bağlı. Hayaller yüksekse, emekler de yüksek olmalı.

Güzel bir evim, güzel bir arabam olsun ben buna da zenginlik diyebilirim dersen çok da ulaşılmaz bir istekte bulunmuyorsun.

Yaratıcı bir fikre sahip olup, bu fikri uygulamaya geçirirseniz hem iyi bir girişimci hem de zengin olursunuz.
Önemli noktalar: Azmetmek, kararlı ve istikrarlı olmak, çok düşünmek, çok araştırmak, çok çalışmak, yeniliklerden haberdar olmak, eksikleri yakalamak, talepleri karşılamak.

Kurallar: Asla 1 iş ile yetinmeyeceksin.
Evlenmeyeceksin, evcil hayvan edinmeyeceksin.
Paranı asla zevki şeylere harcamayacaksın.(sigara içiyorsan zenginliği unut)
TLC'de çıkıyor aşırı cimri insanlar izlemeni tavsiye ederim.
Klozete su şişesi koymak, maşrapa ile banyo yapmak, ışıkları gerekmedikçe açmamak...
Aylık 3000TL paranı arttırabilirsen yılda 36.000TL. Faizle birlikte 10 sene sonunda rahat 500.000TL para biriktirmiş olacaksın. Bu işleme 25 yaşında başlasan 45 yaşında milyonersin.
harbi aklıma yattı hea :kararsız::D
Yalnız o TLC'deki mikroplara bugün denk geldim bir kazanda 1 sabunla 1 sene elbise yıkıyorlar.
Pet şişeye işiyorlar ve banyo suyunu tekrar kullanıyorlar oda bir kazan su yani.
Kusmaya gidiyorum by.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı