Nasılsınız?

Hocam @izmirkartali iyice psikolojimi bozdu adamlar kız kulesini söktü götürüyor!
Şu an kapalı kutu durumunda. Yani durumu meçhul. Yalnız daha önce Hasankeyf gibi bir örneği düşününce insan pozitif olamıyor bu konuda.

Şu flood'u okuyup paylaşan arkadaşı takip etmenizi öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yks çalışmak ile geçiyor. Her yerimde sivilce çıkıyor sağlık sorunumda yok aslında neden çıkıyor anlamış değilim.
Sivilce yks stresinden de olabilir. Çok fazla takmamanızı tavsiye ederim çünkü geçicidir. Hayatınızı etkileyecek YKS yi daha fazla önemseyiniz, eğer zorlandığınız durumlar olursa pes etmemeye özen gösterin

Şu an kapalı kutu durumunda. Yani durumu meçhul. Yalnız daha önce Hasankeyf gibi bir örneği düşününce insan pozitif olamıyor bu konuda.

Şu flood'u okuyup paylaşan arkadaşı takip etmenizi öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

¯\_(ツ)_/¯

Kötü bilgisayarımın PSU sunda bir sorun var böyle giderse laptop geçeceğim çünkü hem PSU'dan korkuyorum hem de PSU patlar diye PC yarı yarı ihtimalle kurtulabilir ben konu açtım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı