Hasta olmanı neden isteyeyim Bu kadar vicdansız değilim. Kimsenin kötü olmasını asla istemem. Bilakis herkesin iyiyim yazmasını isterdim. Lakin bu mümkün değil.
Ekonomik sıkıntılar üniversiteye gidemedim zaten 1 yıl mezun kalmıştım. Üstüne askerlikte geldi ne yapacağımı bilmiyorum ailemde çok kızıyor kararsız herifin tekisin diye haklılar da ne yapacağımı bilmiyorum.
Kötü davranmadım, sen öyle düşünüyorsun. Kendine işkence etmeyi bırakmalısın. Böyle yaparak kendini hasta ediyorsun. Hasta olmak istemezsin öyle değil mi?
Kötü davranmadım, sen öyle düşünüyorsun. Kendine işkence etmeyi bırakmalısın. Böyle yaparak kendini hasta ediyorsun. Hasta olmak istemezsin öyle değil mi?
Yahu her gelen insanlar hakkındaki düşüncelerime bir darbe vuruyor. Ya söylesenize ne yapayım ben artık? Aynı şeyleri sorup durma bana. Neden olduğunu da gayet iyi biliyorsun. Bırak ya gerçekten yalnız ölmek bana müstahak. Öğrendim ki giden geri gelmiyormuş.
Yahu her gelen insanlar hakkındaki düşüncelerime bir darbe vuruyor. Ya söylesenize ne yapayım ben artık? Aynı şeyleri sorup durma bana. Neden olduğunu da gayet iyi biliyorsun. Bırak ya gerçekten yalnız ölmek bana müstahak.
Yahu her gelen insanlar hakkındaki düşüncelerime bir darbe vuruyor. Ya söylesenize ne yapayım ben artık? Aynı şeyleri sorup durma bana. Neden olduğunu da gayet iyi biliyorsun. Bırak ya gerçekten yalnız ölmek bana müstahak. Öğrendim ki giden geri gelmiyormuş.
Bundan sonra sana asla karışmıyorum. İstediğini yapabilirsin. Tavsiyelerimi dikkate almak veya almamak... Konuşmak istemiyorsan zorla benimle konuş diyemem. Bu yanlış olur.