K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #871 Whackies dedi: Şimdilik süper, güzel zamanlar geçiriyoruz. Ölmek var, bugün 3000 mesajı görmeden gitmek yok! Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Aslında hedefim 1 hafta idi ama olmadı maalesef. İlgilendiğim tarzlarda pek konu açılmadı. Bugün olursam 8 gün olmuş olacak. BirForumcuKişi dedi: Değil mi arkadaş benim önerilerimi pek beğenmyoda nasıl oluyorsada her konuda karşılaşiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sen de olmasan nasıl güzel vakit geçireceğiz? Karşılaşalım işte ne güzel...
Whackies dedi: Şimdilik süper, güzel zamanlar geçiriyoruz. Ölmek var, bugün 3000 mesajı görmeden gitmek yok! Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Aslında hedefim 1 hafta idi ama olmadı maalesef. İlgilendiğim tarzlarda pek konu açılmadı. Bugün olursam 8 gün olmuş olacak. BirForumcuKişi dedi: Değil mi arkadaş benim önerilerimi pek beğenmyoda nasıl oluyorsada her konuda karşılaşiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sen de olmasan nasıl güzel vakit geçireceğiz? Karşılaşalım işte ne güzel...
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 21 Ekim 2022 #872 Bugün T-150 ile oynarken çıldırdığım için intihar etmeyi düşündüm. Dünyanın en kötü Sidescrap'e sahip "tankı"
Bugün T-150 ile oynarken çıldırdığım için intihar etmeyi düşündüm. Dünyanın en kötü Sidescrap'e sahip "tankı"
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 21 Ekim 2022 #873 Kiznaiver dedi: Aynen öyle. Aslında hedefim 1 hafta idi ama olmadı maalesef. İlgilendiğim tarzlarda pek konu açılmadı. Bugün olursam 8 gün olmuş olacak. Sen de olmasan nasıl güzel vakit geçireceğiz? Karşılaşalım işte ne güzel... Genişletmek için tıkla... Değil mi be gel hadi başka konulara yine tartışalım.
Kiznaiver dedi: Aynen öyle. Aslında hedefim 1 hafta idi ama olmadı maalesef. İlgilendiğim tarzlarda pek konu açılmadı. Bugün olursam 8 gün olmuş olacak. Sen de olmasan nasıl güzel vakit geçireceğiz? Karşılaşalım işte ne güzel... Genişletmek için tıkla... Değil mi be gel hadi başka konulara yine tartışalım.
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 936 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #874 Hayat öyle akıp gidiyor işte... Emre E dedi: Eki Görüntüle 1548257 Diyalizdeyim. Böbreklerinize iyi bakın. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. En kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.
Hayat öyle akıp gidiyor işte... Emre E dedi: Eki Görüntüle 1548257 Diyalizdeyim. Böbreklerinize iyi bakın. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. En kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.
Whackies Centipat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 103 Çözümler 2 21 Ekim 2022 #875 Kiznaiver dedi: Aynen öyle. Aslında hedefim 1 hafta idi ama olmadı maalesef. İlgilendiğim tarzlarda pek konu açılmadı. Bugün olursam 8 gün olmuş olacak. Sen de olmasan nasıl güzel vakit geçireceğiz? Karşılaşalım işte ne güzel... Genişletmek için tıkla... İnanıyorum sana, olacak. Senin her günün aynıydı galiba.
Kiznaiver dedi: Aynen öyle. Aslında hedefim 1 hafta idi ama olmadı maalesef. İlgilendiğim tarzlarda pek konu açılmadı. Bugün olursam 8 gün olmuş olacak. Sen de olmasan nasıl güzel vakit geçireceğiz? Karşılaşalım işte ne güzel... Genişletmek için tıkla... İnanıyorum sana, olacak. Senin her günün aynıydı galiba.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #876 Bu konu sen olmasan bu kadar tutulur muydu emin değilim @Whackies.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 21 Ekim 2022 #877 Emre E dedi: Eki Görüntüle 1548257 Diyalizdeyim. Böbreklerinize iyi bakın. Genişletmek için tıkla... İğne vurulmaktan korkan birisi olarak fotoğrafı gördüğüm anda kollarımı falan tuttum. Geçmiş olsun.
Emre E dedi: Eki Görüntüle 1548257 Diyalizdeyim. Böbreklerinize iyi bakın. Genişletmek için tıkla... İğne vurulmaktan korkan birisi olarak fotoğrafı gördüğüm anda kollarımı falan tuttum. Geçmiş olsun.
Whackies Centipat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 103 Çözümler 2 21 Ekim 2022 #878 Kiznaiver dedi: Bu konu sen olmasan bu kadar tutulur muydu emin değilim @Whackies. Genişletmek için tıkla... Tutulmazdı tabii ki. İlgi ve gözler hep üzerimde zaten..
Kiznaiver dedi: Bu konu sen olmasan bu kadar tutulur muydu emin değilim @Whackies. Genişletmek için tıkla... Tutulmazdı tabii ki. İlgi ve gözler hep üzerimde zaten..
FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #879 İyi sayılmam okul yüzünden.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #880 Whackies dedi: Tutulmazdı tabii ki. İlgi ve gözler hep üzerimde zaten.. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Bilgisayarı o kadar açık bırakıyoruz düşen şeye bak ya:
Whackies dedi: Tutulmazdı tabii ki. İlgi ve gözler hep üzerimde zaten.. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Bilgisayarı o kadar açık bırakıyoruz düşen şeye bak ya: