Naturel gelişmek çok mu zor?

Yok değil gayet de geliştim naturel şekilde 39 40 cm kol yaptım 1 yılda. Süreç uzun sürüyor doğal olarak.

1 yıl yaptığına göre tecrüben boldur izninle sana birkaç soru sormak istiyorum.

1-) tamamiyle naturel yapmanın natürel olmayanlara göre farkı ve avantajları neler?

2-) karın kaslarını belirgin hale getirmek kaç ay sürüyor?

3-) 3 ayın sonunda nasıl degişimler gördün?

4-) ve son olarak, 1 yılın sonunda kendine bakınca kendini estetik görebiliyor musun?

1 yıl yaptığına göre tecrüben boldur izninle sana birkaç soru sormak istiyorum.

1-) tamamiyle naturel yapmanın natürel olmayanlara göre farkı ve avantajları neler?

2-) karın kaslarını belirgin hale getirmek kaç ay sürüyor?

3-) 3 ayın sonunda nasıl degişimler gördün?

4-) ve son olarak, 1 yılın sonunda kendine bakınca kendini estetik görebiliyor musun?
1-) Hormon denglerini koruyorsun hocam diğer türlü ileride sağlık sorunları çıkması çok normal bu işi profesyönel yapmıyorsak naturel kalınmalı.
2-) Karın kaslarını belirgin hale getirmek süreden ziyade karın kaslarını güçlendirmek ve yağ oranını düşürmek ile alakalı.
3-) İlk 3 4 5 aya kadar gelişim hızlı olur memnun olursun fakat ilerleyen aylarda naturellik sebebi ile gelişim yavaşlar tam bu aralarda yavaş gelişime katlanamayan insanlar anabolik maddeler kullanmaya başlıyor tavsiye etmem.
4-) Hocam estetik olmak için kilo vermem gerekiyordu ona göre çalışmam lazımdı hata yaptım bende daha çok büyüklüğe gittim. Estetikliğe dönmek için spor ile yağ oranımı düşürüp çalışmaya devam etmem lazım. Siz estetik olma yoluna göre antreman ve kilonuzu ayarlarsanız olabilirsiniz. Beslenme uyku düzeni Protein alımını iyi yapmanız gerekiyor.

Protein tozu seni kaslı yapmaz günlük protein açığını kapatmaya yarar yani doğal bir şey ve hayır 8 ayda anca gelişirsin diye bir saçmalık da yok. Hatta spora yeni başlayan biri ilk 3 ayda çok gelişme gösterir eğer ki doğru beslenip güzel antrenman atarsa o yüzden böyle saçma şeyler duyup da motivasyonunu düşürmene gerek yok. Sen istikrarlı bir şekilde sürekli gitmeye devam et zamanla gelişiceksin zaten. Bu arada artık fullbody bırakıp başka antrenman programına geçsen iyi olur 1 ay fullbody için yeterli bir süre.
Hocam sonda tüm paragrafın güzellikleri kaymış. Eğer ki ileri düzey yapmayacaksanız bu sporu Full body her zaman yeterlidir. İlla bölmek istiyorsanız üst-alt diye de bölünebilir.

Vücut geliştirmek sabır isteyen bir iş, ne olursa olsun o salona gittikçe güzel beslendikçe ,gelişeceksiniz. 6 ay gibi bir sürede aynada güzel değişimler görmeye başlarsınız

Vücut her zaman gelişir, fakat bariz fark edilir değişim 8-12 ayda olur. Motivasyon ile spor yapma, disiplin oturttur. Profilime girersen ortalama 2 yıldır spor yapan natural birisinin vücudunu görebilirsin.

Natural zordur ama en iyisidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı