Naughty Dog’dan Intergalactic: The Heretic Prophet Geliyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Intergalactic: The Heretic Prophet

The Last of Us, Uncharted ve daha birçok klasikleşen oyuna imza atan Naughty Dog bu defa yepyeni bir oyun olan Intergalactic: The Heretic Prophet ile karşımıza çıkıyor. Hikayenin kahramanı Jordan A. Mun üzerine inen herkesi tuzağa düşüren bir gezegende mahsur kalan bir ödül avcısı olarak tanıtılıyor. Naughty Dog Stüdyosu Başkanı Neil Druckmann oyun ortamını şöyle […]

Devamı: Naughty Dog’dan Intergalactic: The Heretic Prophet Geliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Uzay temasına bulaşmak yerine daha farklı konsept deneyebilirlerdi. Zaten çokca örneği varken neden elinde olanı devam ettirmiyorsun ki. Star Wars Jedi gibi bir şeye benzer kesin.
Bakalım, anlatı olarak yine eminim güzel iş çıkaracaklardır.

Ana karakter yüzünden de zaten dislike yağmuruna tutulmuş, SJW'nin tadına doyamadigimiz bir oyun olacak gibi.

1734114878661.jpeg

Son düzenleme:
Uzay temasına bulaşmak yerine daha farklı konsept deneyebilirlerdi. Zaten çokca örneği varken neden elinde olanı devam ettirmiyorsun ki. Star Wars Jedi gibi bir şeye benzer kesin.
Bakalım, anlatı olarak yine eminim güzel iş çıkaracaklardır.

Ana karakter yüzünden de zaten dislike yağmuruna tutulmuş, SJW'nin tadına doyamadigimiz bir oyun olacak gibi.

Eki Görüntüle 2373585

Ne var karakterde anlamadım. Karakterin kadın mı erkek mi olduğunu bile farketmedim, ona gelene kadar 40 tane şey düşünüyorum oyunla ilgili açıkçası. Forbidden Westte de kadının yüzünde tüy var diye yaygara kopmuştu ona da vay anasını grafiğin detayına bak demiştim yine aklıma gelmemişti. İçinizdeki enerjiyi atacak şeyler bulun bir şeye baktığınızda ilk bunları görüyorsanız

Memleket 18'ine bastığı gibi estetik olan çoluk çocuk dolu. Hepsi birbirine benziyor. Çünkü hepsi zamanındaki süpermodel dizi film karakterlerine, altın oranla modellenmiş kadın erkek karakterlere benzemek istedi kendisi olmak yerine. Şimdi de W4 için Ciri'yi çirkin yapmışlar diye yaygara kopuyor, karakter müthiş güzel gözüküyor. Millet bastırılmış eziklikle kafayı yemiş bir şeylerin karşısında bulunmak için bulunuyor. Biraz fazla hassassınız şu fragmanda ne gözümüze sokulan siyasileştirilmiş lgbt bayrağı falan var zanneder yoruma baksak. GoT bugün çekilseydi ejderhaya hükmeden kadın diye ona da sjw derdiniz. Vallahi forumlara kafayı gömmekten kafayı yemişsiniz :D

Her ne kadar enteresan seçimler olsa da daha oyunu oynamadan/görmeden kadın karakter var diye linç etmek harbi çok küçük beyinli canlıların yapacağı iş.

Kadın karakter diye linçliyorlar, aynen.

Sorun karakterin kadın, siyahi vs tercih edilmesi değil. Bu tercihin neden yapıldığı. Bazılarının anlaması için altyazı geçmek lazım galiba.

Diğer konulara lafım yok beğenen olur beğenmeyen olur ama kadın karakter olduğu içinde linçleyen büyük kitle var. Neden kadın karakterin tercih edildiği vb. konularına değinmiyorum. Bu oyunu kısmen bende desteklemiyorum, burada lafım sadece karakter kadın olduğu için linçlemesi gerektiğini düşünen çocuk kafası.

Geri
Yukarı